«ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΣΑΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ». - Ένα άρθρο της Kristen Isis Karayani εμπνευσμένο και βασισμένο κυρίως στο τριήμερο διαδικτυακό σεμινάριο του Viacheslav Konev - 8-9-10 Μαΐου 2020: Με θέμα «Οι Διδασκαλίες του Grigori Grabovoi (Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ) για τον Θεό. Οργάνωση της Ευτυχίας », 5 Μαΐου 2004

ΑΥΤΟ το διαδικτυακό σεμινάριο σηματοδότησε το ταξίδι μου σημαντικά, καθώς επίσης κατά κάποιο τρόπο έδωσε - στη μέχρι στιγμής γνώση μου για τις Διδασκαλίες του Grigori Grabovoi - σαν ένα διαφορετικό πλεονέκτημα μέσω της μάθησης, πρακτικά, πώς να κοιτάζω με τα μάτια του Θεού, αναγνωρίζοντας όλες τις χαρούμενες ενέργειες και βλέποντάς τες να έρχονται από το μέλλον, με την συνειδητή συμμετοχή μου σε αυτό το μέλλον. Τι δώρο (!) που επιθυμώ να μοιραστώ εδώ.

Συνολικά, το θέμα αυτού του άρθρου ανακοινώνει μια βαθιά ακριβή κατανόηση του Θεού, ταυτόχρονα γνωρίζοντας ότι, στην πραγματικότητα, το επίπεδο του Θεού ΕΙΝΑΙ η Ευτυχία. Ο Θεός δεν αισθάνεται ποτέ δυστυχισμένος, οι πόροι Του προέρχονται από την ευτυχία Του. Ο τρόπος του Θεού είναι η Ευτυχία. Ο Θεός είναι αιώνιος επειδή είναι ευτυχισμένος και πράγματι, αν αντιλαμβάνεστε και αισθάνεστε την ευτυχία του Θεού σε κάθε στιγμή της ζωής Του σε κάθε μικρή δράση, δηλαδή, εάν συνειδητοποιήσετε ότι η ευτυχία του Θεού είναι η δική σας ευτυχία, σίγουρα, ο Θεός είναι πιο κοντά σε εσάς. Είναι πραγματικός και είναι κοντά σας, είσαστε σε διάλογο μαζί Του.

Στην πραγματικότητα, όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ, αυτή είναι η ικανότητά μου να βιώνω βαθιά ευγνωμοσύνη για τον χαρακτήρα του Θεού, καθώς και συνειδητή προσήλωση στις πράξεις του Θεού. Όπως εξηγεί ο Grigori Grabovoi o Θεός είναι Δάσκαλος της ευτυχίας. Αυτός είναι ο φίλος σας που σας διδάσκει να βοηθήσετε τον εαυτό σας. Διαβάζετε το ίδιο βιβλίο μαζί Του, ενώνοντας με το επίπεδό Του. Πάνω απ' όλα, ο Θεός είναι ο Δημιουργός σας. Δημιούργησε τον Κόσμο, τον αιώνιο κόσμο και δημιούργησε την ανθρώπινη Ψυχή, την Ψυχή σας.

Η εξερεύνηση του επιπέδου της Πνευματικότητας του Θεού, εδώ, όπως το καταλαβαίνω, αναφέρεται στη σχέση του Θεού με τον άνθρωπο. Και σύμφωνα με τις Διδασκαλίες του Grigori Grabovoi υπάρχει ένας θεμελιώδης νόμος που διασφαλίζει ότι η ανθρώπινη Ψυχή δεν χωρίζεται ποτέ από τον Θεό, δηλαδή από την Ψυχή του Θεού. Η ανθρώπινη Ψυχή είναι μια επέκταση της Ψυχής του Θεού. Ο Θεός είναι από την Αρχή μέσα στην ανθρώπινη Ψυχή.

Αυτό είναι ζωτικής σημασίας όσον αφορά την κατανόηση της σχέσης του Θεού με τον άνθρωπο, του οποίου η Ψυχή στην πραγματικότητα είναι η δράση του Θεού. Και ο Θεός δημιούργησε τον εαυτό Του στην κατάσταση της αιώνιας ευτυχίας και, πέρα από αυτό, ο Θεός είναι Η επιρροή στη δομή της ανθρώπινης Ψυχής. Δηλαδή, όταν την δημιούργησε ενσωμάτωσε σε αυτή ΟΛΕΣ τις πληροφορίες του Κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της ιδέας της άπειρης ευτυχίας, αιώνιας ανάπτυξης και αιώνιας ζωής.

Και ο Θεός είναι αιώνιος επειδή είναι ευτυχισμένος, όπως και η Ψυχή. Με άλλα λόγια, η Ψυχή σας είναι αιώνια, και αιώνια είναι η ευτυχία της Ψυχής σας. Στην ουσία, η αιωνιότητα και η ευτυχία είναι αδιαχώριστες έννοιες. Η ευτυχία σας βοηθάει να καταλάβετε την αιωνιότητα και σας κάνει αιώνιο ή αείζωο.

Για να συνεχίσω, η ανθρώπινη Ψυχή είναι εκ φύσεως και μέσα στο υλικό σώμα του ανθρώπου επίσης, διότι το υλικό σώμα είναι το υλικό μέρος της Ψυχής. Στην ουσία, η ανθρώπινη Ψυχή είναι η κύρια βάση για τα πάντα: για τον άνθρωπο και τον Κόσμο. Και ήδη, η ανθρώπινη Ψυχή σκέφτεται στο επίπεδο του Θεού, αντιλαμβάνεται τα πράγματα όπως ο Θεός και έχει τις ίδιες απόψεις. Δηλαδή, το να ζει ο άνθρωπος στο επίπεδο της Ψυχής, αυτός είναι ο τρόπος του Θεού. Ταυτόχρονα, ο Θεός και η ανθρώπινη Ψυχή είναι αδιαχώριστες μονάδες, αυτόνομες, πλήρεις, και ανεξάρτητες, σέβονται κάθε στοιχείο στον Κόσμο και δεν επιβάλλουν ποτέ, ακολουθώντας το νόμο της ελευθερίας επιλογής.

Και η ανθρώπινη Συνείδηση - μέσω της οποίας η Ψυχή αλληλεπιδρά με την πραγματικότητα - που είναι μία από τις δομές της ανθρώπινης προσωπικότητας, είναι σύμμαχος της Ψυχής: είναι συνεργάτης, όχι αντίπαλος. Επομένως, όσο περισσότερο ο άνθρωπος αναπτύσσει την Συνείδησή του στο επίπεδο της Ψυχής του, τόσο καλύτερα συγχρονίζεται αποτελεσματικά, τόσο πιο εύκολα νιώθει αυτό το ήρεμο ήσυχο αίσθημα καλλιέργιας και φροντίδας που κινεί κάποιον να αντιληφθεί τον εαυτό του απείρως χαρούμενο και να είναι ενεργός προς το άπειρο, προσθέτοντας στην ευτυχία του Ενός Θεού που είναι ήδη πάντα ευτυχισμένος.

Περαιτέρω, συγκεκριμένα, η αντίληψη της Ψυχής σας μέσω της Συνείδησής σας, σημαίνει ότι αντιλαμβάνεστε τον αληθινό/πραγματικό Εαυτό σας με ακρίβεια. Και η Ψυχή σας έχει μια πληθώρα υπέροχων ιδιοτήτων που είναι αιώνιες. Για παράδειγμα, είναι πάντα ευτυχισμένη, στοργική, ολόκληρη και ελεύθερη. Είναι επίσης υγιής ανά πάσα στιγμή, αφού η Ψυχή είναι η δράση του Θεού και κάθε δράση του Θεού είναι ευτυχία.

Ωστόσο, μπορεί κανείς να αναρωτηθεί κάποτε στιγμιαία, αν είναι δυνατόν ποτέ η δράση του Θεού να είναι δυστυχισμένη ή ασθενική, για παράδειγμα, λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα συμβαίνουν στον Κόσμο. Βασικά, αυτό δεν είναι δυνατόν γιατί ο Θεός δεν αισθάνεται ποτέ δυστυχισμένος. Στην ουσία, η ευτυχία είναι το εργαλείο του Θεού για την οικοδόμηση και την επίτευξη αιώνιας ζωής. Συνεπώς, είναι η ανθρώπινη Συνείδηση αυτή που μπορεί να αισθάνεται δυσαρεστημένη και κάπως να πέσει σε αρνητικές καταστάσεις προσωρινά. Πάντοτε, το επίπεδο του Θεού - που δημιούργησε την Ψυχή, είναι ευτυχία. Ο Θεός βρίσκει πόρους στην ευτυχία Του και έτσι μπορείτε κι εσείς, και η ευτυχία σας είναι και η ευτυχία Του. Κάθε δράση, κάθε ενέργεια είναι η ευτυχία του Θεού: η ευτυχία δεν είναι κάτι που προστίθεται επιπλέον.

Αλλά τι κάνει λοιπόν ο Θεός για να διατηρήσει αυτό το επίπεδο ευτυχίας και πώς ενεργεί; Για παράδειγμα, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την σχέση μεταξύ Θεού και ανθρώπου παρατηρώντας κάποιο προσωπικό χαρούμενο γεγονός, πώς διαμορφώθηκε, ποια δράση οδήγησε σε αυτό το γεγονός: o Θεός συμμετείχε και οργάνωσε τα πάντα και συμμετείχε ολόκληρος ο Kόσμος. Αυτό το έργο - για τον Θεό είναι η ευτυχία Του: οι θετικές αποφάσεις σας και οι θετικές συνθήκες, οι σωστές κατευθύνσεις και οι φυσικές εξελίξεις. Ο Θεός είναι ευτυχισμένος για τον εαυτό Του και είναι ευτυχισμένος για την ευτυχία σας. Ο Θεός σας αγαπά, βλέπει τα ταλέντα σας, αισθάνεται απόλυτη εμπιστοσύνη σε εσάς. Και, όπως προαναφέρθηκε, η ευτυχία του Θεού είναι η δική σας ευτυχία.

Μπορείτε λοιπόν να αντιληφθείτε την Παρουσία και την Συμμετοχή του Θεού σε όλες τις θετικές διαδικασίες στον Κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ευτυχισμένων εκδηλώσεών σας: τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει την ατελείωτη άπειρη ευτυχία της Ψυχής σας. Δεν υπάρχουν όρια σε αυτό. Και μπορείτε να αντιληφθείτε τον Θεό ως την ευτυχία σας, επειδή η ευτυχία είναι αιώνιο παγκόσμιο φαινόμενο της ανθρώπινης Ψυχής.

Επιπλέον, απλά νιώθοντας αυτήν την ειλικρινή ευτυχία, ο Θεός είναι πιο κοντά σας. Ο Θεός είναι πιο πραγματικός, δηλαδή επικοινωνείτε μαζί Του στην πραγματικότητα, σαν δύο άτομα που κάνουν διάλογο. Και τότε, μπορείτε να αναπτυχθείτε σε κάθε μεμονωμένη δράση βαθιά από το επίπεδο της Ψυχής σας. Ο Θεός είναι αχώριστος από εσάς και αυτή η κατάσταση είναι ευτυχία: με τον ίδιο τρόπο, ευτυχία και για εσάς και για τα πάντα. Με άλλα λόγια, το επίπεδο ευτυχίας του Θεού είναι επίσης το επίπεδο ευτυχίας για όλους.

Για να συνεχίσω, αυτό που ενέπνευσε καλά αποτελέσματα σε μένα χάρη στην ακόλουθη πρακτική που δόθηκε και βιώθηκε κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου, είναι η συγκεκριμένη εκπαίδευση πάνω στην τεχνολογία ‘Πως να κοιτάζει κανείς με τα μάτια του Θεού και να μπαίνει σε αυτό το υψηλό επίπεδο ελέγχου, το οποίο είναι πρωταρχικό’. Συγκεκριμένα, αυτή η τεχνολογία ονομάζεται «Η εργασία του επιπέδου της ευτυχίας σας και η οπτική του μέλλοντός σας».

Σε συντομία, κοιτάζοντας με τα μάτια του Θεού, ως αποτέλεσμα ο Θεός σας βοηθάει να αναγνωρίσετε τις συγκεκριμένες χαρούμενες ενέργειες που έρχονται από το μέλλον, ενώ εσείς συμμετέχετε και παρατηρείτε τη σωστή συμμετοχή σας στο μέλλον δημιουργώντας το τώρα. Συναντάτε λοιπόν το χαρούμενο μέλλον και το ευτυχισμένο μέλλον έρχεται σε εσάς, δηλαδή, το μέλλον που δημιουργείτε μαζί με τη Χάρη και τη Δράση του Θεού που σας στέλνει ήδη απαντήσεις σε όλες τις καταστάσεις. Εσείς εισέρχεστε σε αυτό το ευτυχισμένο μέλλον και ζείτε σε αυτό! Βασικά δεν υπάρχει ποτέ μια αρνητική ιδέα μέσα στη δράση του Θεού στο μέλλον, τοπικά και παγκοσμίως. Όλα είναι εναρμονισμένα: χαρούμενο μέλλον, γεμάτο Φως.

Για να περιγράψω περαιτέρω αυτήν την μέθοδο/τεχνολογία του Grigori Grabovoi, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία εδώ είναι η ικανότητα σωστής συγκέντρωσης, και για αυτόν τον λόγο ο λέκτορας αυτού του διαδικτυακού σεμιναρίου που βίωσα, δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον να προετοιμάσει τον εαυτό του με ακρίβεια και επαρκή τρόπο για αυτήν την εργασία. Καλά παραδείγματα είναι, το να αντιληφθείς το σώμα σου αισθάνοντάς το απλά, να έχεις επίγνωση της αναπνοής σου ως έχει, να νιώθεις σταθερότητα και άνεση επαρκώς και να θέσεις το στόχο σου καθορίζοντας τις λεπτομέρειες του πολύ επιθυμητού μέλλοντός σου με τάξη, χωρίς περισπασμούς και να δημιουργήσεις μια ενιαία ενέργεια σώματος και μια πολύ αρμονική ροή, ενώ υποστηρίζεις τον εαυτό σου συναισθηματικά κι επιτρέπεις στη σκέψη σου να είναι άπειρη ελεύθερα προς την απεραντοσύνη.

Και στη συνέχεια, εδώ, το σημείο συγκέντρωσης και εστίασης είναι πάνω στην αντίληψη του Φωτός της Δημιουργίας του Κόσμου από τον Ένα Θεό. Αυτή είναι η μαγική στιγμή ‘της ώθησης του Θεού να δημιουργεί τον Κόσμο’ και, αυτό το Φως είναι πολύ ισχυρό, αποκαταστατικό, πολύ ομαλοποιητικό: τα γεγονότα σου γεμίζουν με ευτυχία, απορροφώντας το Φως του Θεού. Και εστιάζεσαι στην αντίληψη του Φωτός, δεν εστιάζεσαι στα αποτελέσματα. Και φωτίζεις, με αυτό το Φως της ευτυχίας, τους εσωτερικούς σου χώρους, μέσα σου.

Μετά από αυτό, επεκτείνεσαι στο μέλλον με όλο το Φως σου, αγγίζοντας το μέλλον μέσω της αντίληψης και αναγνώρισης ορισμένων φωτεινών μορφών σφαιρικού σχήματος εναρμόνισης και σταθεροποίησης [σαν μια σφαίρα μέσα στην άλλη που επιτρέπουν την διαδικασία ανάπτυξης πληροφοριών] και παρατηρώντας ότι το μέλλον σου πλησιάζει τις σφαιρικές μορφές και γίνεται πιο αληθινό και πιο άμεσο, κοντά σου. Συγκεκριμένα, το πολύ επιθυμητό ευτυχισμένο μέλλον σου πράγματι θα συμβεί σε εσένα, επηρεάζοντας εσένα και παγκοσμίως. Και συνειδητοποιείς ότι σε κάποιο επίπεδο ακόμη και πριν από τώρα, αυτό το μέλλον είναι ήδη παρόν σε κάποια πτυχή της δικής σου δομής, εκ φύσεως. Εισπνέοντας λοιπόν αυτό το μέλλον, γεμίζεις με άνεση, συνειδητοποιώντας συγχρόνως ότι η επαφή με αυτό το ευτυχισμένο μέλλον σημαίνει αλληλεπίδραση με τον Θεό, το Φως του Θεού: δηλαδή, εσύ ο ίδιος βλέπεις με τα μάτια του Θεού, αλληλεπιδρώντας με αυτό το Φως του μέλλοντος. Είσαι σταθερός στην κατάσταση της ευτυχίας, ήσυχος και ήρεμος. Έτσι αναπτύσσονται νέοι χώροι πληροφοριών (η διόρασή σου) και οι καταστάσεις είναι δυνατόν να επιλυθούν και εξομαλύνονται εδώ και τώρα. Στη συνέχεια, με την αντίληψή σου σταθεροποιείς το μέλλον και παρατηρείς τις φωτεινές σφαιροειδείς δομές, ακούγοντας τον ήχο της ευτυχίας και αισθάνοντας, πράγματι, πολύ καλά! Το ευτυχισμένο μέλλον είναι παρατεταμένη δράση και δεν θα αλλάξει. Υπάρχουν νέα στοιχεία γύρω σου, ο χώρος έχει αλλάξει, μπορείς να τον δείς, και ο Θεός σε βλέπει σε αυτό το Φως βαθιάς σούπερ ευτυχίας που έρχεται. Το σταθεροποιείς, το φιξάρεις ∞

Τέλος, μια επιπρόσθετη και εξίσου σημαντική τεχνολογία - αν θέλετε απλά να μάθετε να είστε ευτυχισμένοι - μπορείτε να το καταφέρετε επίσης: ξαναβιώνοντας την στιγμή της Δημιουργίας της Ψυχής σας, δηλαδή, “αντιλαμβανόμενοι την ευτυχία της Ψυχής σας και την ευτυχία του Θεού που δημιούργησε την Ψυχή σας”. Αυτό είναι το ιερό στιγμιότυπο της απόλυτης Ενότητας με τον Θεό, απόλυτης συνειδητοποίησης ή επίγνωσης, απόλυτης ευτυχίας: Ευτυχία της Ύπαρξής σας στον Κόσμο. Αυτό ΕΙΝΑΙ το Φως της απόλυτης ενότητας με τον Θεό και την Ψυχή σας. Αυτό είναι το Φως σας που είναι πάντα παρόν. Αυτό ΕΙΝΑΙ αντίληψη της υγείας της Ψυχής σας: η Ψυχή σας είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένη και EINAI καθήκον σας να αντιλαμβάνεστε αυτό το Φως, να φροντίζετε τον εαυτό σας και να αισθάνεστε ευτυχισμένοι αυτή τη στιγμή και διαρκώς, αιώνια.

Στην πραγματικότητα, εσείς και ο Θεός ΕΙΣΤΕ πάντα μαζί!


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙA:

1.«Η Διδασκαλία του Grigori Grabovoi για την Ψυχή» του Grigori Grabovoi, 2003

2.«Οι Διδασκαλίες του Grigori Grabovoi για τον Θεό. Οργάνωση της Ευτυχίας » του Grigori Grabovoi, 2004


Σημείωση: Το τριήμερο διαδικτυακό σεμινάριο του Viacheslav Konev - 8-9-10 Μαΐου 2020: με θέμα «Οι Διδασκαλίες του Grigori Grabovoi (Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ) για τον Θεό. Οργάνωση της Ευτυχίας » του Grigori Grabovoi, 5 Μαΐου 2004 - διοργανώθηκε από την Ακαδημία των Διδασκαλιών του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ στο Λονδίνο


Kristen Isis Karayani
Ψυχο-πνευματική Σύμβουλος, Εκπαιδεύτρια, Διευκολύντρια, Εκδότης
Επίσημη εκπρόσωπος των Διδασκαλιών του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ / GrigoriGrabovoi®


Read more

“ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ” - 'Αρθρο της Kristen Isis Karayani βασισμένο στις "Διδασκαλίες του Grigori Grabovoi για τον Θεό. Συναισθήματα της Αιώνιας Ζωής"

 Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ είναι ένα διαφορετικό επίπεδο δραστηριότητας από τον έλεγχο στο επίπεδο συνείδησης. Οι διδασκαλίες του Grigori Grabovoi περιλαμβάνουν και τα δύο. Σίγουρα, μπορεί κανείς να συνειδητοποιήσει από την εμπειρία του ότι τα συναισθήματα μπορούν πραγματικά να λειτουργήσουν πιο γρήγορα από την συνείδηση.

Αλλά τι είναι το Συναίσθημα?

"Συναίσθημα. Ένα συναίσθημα είναι η εκδήλωση της ψυχής στη δυναμική του πνεύματος και στο μέρος, όπου το πνεύμα συνδέεται με τη συνείδηση και το σώμα. Όταν η ψυχή οργανώνει το σώμα, το συναίσθημα είναι αυτή η δομή, πάνω στην οποία το σώμα είναι χτισμένο. Το συναίσθημα παρουσιάζει, επομένως, τη βάση, το έδαφος, πάνω στο οποίο είναι χτισμένο το σώμα. Και γι’αυτό πιστεύεται ότι ένα συναίσθημα προέρχεται από το σώμα. Όταν αλληλεπιδρά με την πραγματικότητα, το συναίσθημα αντιλαμβάνεται τις πληροφορίες πιο γρήγορα από ό, τι η σκέψη."

Το παραπάνω απόσπασμα είναι από το βιβλίο "Η Ανάσταση των Ανθρώπων και η Αιώνια Ζωή Από Τώρα και Στο Εξής Είναι η Πραγματικότητά Μας!" του Grigori Grabovoi, 2001, σελ.131.  Αυτός είναι ο ορισμός που δίνει ο Grigori Grabovoi σχετικά με το «Feeling» στο βιβλίο του, το οποίο θεωρώ αρκετά διαφωτιστικό για να παρουσιάσω ορισμένα πράγματα που με εντυπωσίασαν πραγματικά στο προαναφερθέν σεμινάριο που παρακολούθησα, βάσει του σεμιναρίου του «Feelings of Eternal Life».

Κατά συνέπεια, το συναίσθημα είναι το αρχιτεκτονικό θεμέλιο πάνω στο οποίο έχει χτιστεί το ανθρώπινο σώμα. Με άλλα λόγια, το συναίσθημα είναι ύλη/ουσία που υπάρχει στο φυσικό σώμα και πολύ σημαντικά, αναπτύσσοντας τα συναισθήματά σας, το σώμα σας είναι υπό έλεγχο και οι ασθένειες σταματούν. Με αυτόν τον τρόπο, τα συναισθήματα είναι οργανικά εργαλεία που υπάρχουν στον άνθρωπο για πάντα, παρέχοντας ορισμένες αρκετά μόνιμες πληροφορίες που μπορούν να ελέγξουν κάθε είδους μελλοντικά γεγονότα, επιλύοντας οποιεσδήποτε εργασίες. Και η ίδια η λειτουργία του συναισθήματος είναι διαθέσιμη σε όλους μας, λόγω του γεγονότος ότι ο Θεός μας δίνει συναισθήματα. Στην ουσία, το συναίσθημα είναι απόδειξη της ανθρώπινης Ψυχής στην ενεργή ζωντανή κίνηση του θείου Πνεύματος του ίδιου. Ομοίως, τα συναισθήματα είναι πράξεις πολύ πριν συμβεί κάτι, αφού το Πνεύμα γνωρίζει ήδη το μέλλον. Έτσι μπορείτε να πραγματοποιήσετε το έργο του Πνεύματος μέσα από τα συναισθήματά σας, να απαλλαγείτε από αρνητικά συναισθήματα.

Για να συνεχίσω, τα ίδια τα συναισθήματα έχουν τη λειτουργία της αίσθησης. Μπορείτε να αντιληφθείτε το συναίσθημα και την αίσθηση σε διαφορετικά επίπεδα - η Ψυχή σας μπορεί να αισθανθεί οποιοδήποτε μέρος του υλικού κόσμου [ακόμα κι αν δεν είναι ενσαρκωμένη!]. Ακολουθεί ότι το Πνεύμα 3 αισθάνεται και έχει αίσθηση, η Συνείδηση αισθάνεται και έχει αίσθηση, το Σώμα αισθάνεται και αίσθηση. Με αυτόν τον τρόπο, τα συναισθήματα είναι συγκεκριμένη ουσία ενός ανθρώπου που καθιστά δυνατή την πραγματοποίηση των αισθήσεων. Και τα συναισθήματα είναι πάντα σε εξέλιξη και αναπτύσσονται μέσω αλληλεπίδρασης, δίνοντάς μας πραγματικές ευκαιρίες. Φυσικά, τα συναισθήματά μας μας βοηθούν. Για αυτόν τον λόγο, εξερευνώντας και αναπτύσσοντάς τα, καθώς είστε ευγνώμονες γι’ αυτό το στοιχείο ή την πτυχή σας, μπορείτε να εκδηλώσετε τους στόχους σας γρήγορα, επειδή τα συναισθήματα μπορούν επίσης να αρχίσουν να λειτουργούν αυτόνομα στο παρασκήνιο επιτυγχάνοντας σιωπηλά τα επιθυμητά αποτελέσματα. Συνεπώς, η δημιουργία συναισθημάτων είναι ένα επιπλέον επίπεδο για την πραγματοποίηση των καθηκόντων μας, καθώς τα συναισθήματά μας δίνουν περισσότερες ευκαιρίες για αποτελεσματικό έλεγχο. Παρέχουν ένα περιβάλλον για την Ψυχή, το Πνεύμα και τη Συνείδηση, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα ή το περιβάλλον που είναι αρκετά άνετο για να είσαστε και να εργάζεστε. Για παράδειγμα, όταν αντιλαμβάνεστε και αισθάνεστε ήρεμοι και ήσυχοι καθώς και έχετε την αίσθηση αυτή, τοποθετείτε αυτές τις πληροφορίες πιο κοντά σε εσάς και ενισχύεστε, παρέχοντας ένα ισχυρότερο και πιο σταθερό περιβάλλον για εργασία.

Επομένως, τα συναισθήματα σάς κάνουν να συνειδητοποιείτε τις πληροφορίες και η επαφή με τα συναισθήματά σας σάς δίνει τη συνειδητοποίηση της αντίληψής σας για την αιώνια ζωή, που είναι το επόμενο επίπεδο ανάπτυξης των συναισθημάτων σας. Και η αντίληψη της αιώνιας ζωής στο φυσικό σώμα δίνει βαθιά αρμονία. Όταν είστε σε αρμονία, η Ψυχή, το Πνεύμα και η Συνείδησή σας συναντιούνται σε αυτή τη μοναδική 4 δράση, πραγματοποιώντας το ίδιο έργο και υπάρχει μια συνάντηση μεταξύ τους που μπορεί να βρίσκεται σε οποιαδήποτε απόσταση από το σώμα σας. Και αυτή η συνάντηση σχετίζεται με την πραγματικότητα των αισθήσεων και των συναισθημάτων που δημιουργούνται από αυτήν τη δραστηριότητα, επειδή τα συναισθήματα είναι η ουσία ενός ατόμου που κάνει την ύλη σαν να αγγίζει το δέρμα.

Έτσι, χωρίς αμφιβολία, μέσω των συναισθημάτων σας μπορείτε να συνειδητοποιήσετε τις πληροφορίες και να συγχρονιστείτε με το επίπεδο στο οποίο δεν θα συμβεί τίποτα λάθος σε εσάς και να δείτε το έδαφος αιώνιο. Με τους θεϊκούς νόμους του Θεού, η ανθρώπινη Ψυχή είναι ήδη αιώνια - η Ψυχή σας επιθυμεί να ζήσει και μεταφέρει αυτή τη φιλοδοξία στο Πνεύμα σας και στη Συνείδησή σας. Σε τελική ανάλυση, ο στόχος της καθολικότητας είναι η επιθυμία για την ζωή, να είστε ζωντανοί και αυτή η ίδια η φιλοδοξία είναι μέσα σας προς εξερεύνηση. Και με την εύρεση της θέσης σας στον καθολικό έλεγχο, τη ροή σας στη ζωή, η αυτοκατανόησή σας γίνεται ευκολότερη. Με άλλα λόγια, λόγω αυτής της συνειδητοποίησης για την αίσθηση της ζωής σας, μπορείτε να αντιληφθείτε την αιώνια ζωή πιο βαθιά. Και τα συναισθήματα της αιώνιας ζωής, από τα οποία ένα είναι αυτό της Αγάπης, μπορούν να επεκταθούν σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής, εκδηλώνοντας χαρούμενα γεγονότα και νέα επίπεδα συναισθημάτων και ευαισθητοποίησης, πιο πολυδιάστατη ζωή και σύνδεση με τις ζωές όλων. 


Σημείωση: Το άρθρο αυτό προήλθε από το τριήμερο διαδικτυακό σεμινάριο (14-16 Αυγούστου 2020) με τον Viacheslav Konev, βασισμένο στο "Διδασκαλίες του Grigori Grabovoi για τον Θεό. Συναισθήματα της Αιώνιας Ζωής", 11 Αυγούστου 2015. Διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώθηκε από την Ακαδημία των Διδασκαλιών του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ στο Λονδίνο


Kristen Isis Karayani
Ψυχο-πνευματική Σύμβουλος, Εκπαιδεύτρια, Διευκολύντρια, Εκδότης
Επίσημη εκπρόσωπος των Διδασκαλιών του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ / GrigoriGrabovoi®


Read more

"Πώς να εφαρμόσετε και να συνειδητοποιήσετε την έννοια της αιώνιας ζωής στη συνήθη καθημερινή ζωή, αποτρέποντας την καταστροφή του φυσικού σας σώματος: Κάνετε ακριβώς όπως κάνει ο Θεός " – Ένα άρθρο της Kristen Isis Karayani βασισμένο στις Διδασκαλίες του Grigori Grabovoi® - 30.5.2020

Για να θέσω τα θεμέλια για αυτό το άρθρο, αν θεωρήσετε ότι το καθήκον σας, για παράδειγμα, είναι η πρόληψη τυχόν αρνητικών αλλαγών στο σώμα σας, τότε, φυσικά, σύμφωνα με τις Διδασκαλίες του Grigori Grabovoi (Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ) και το σύστημα διαχείρισης του της σωτηρίας όλων, πρώτα απ' όλα πρέπει να δώσετε στο καθήκον σας την κατάσταση της παγκόσμιας σωτηρίας ή της μακρο-σωτηρίας, έχοντας υπόψη ότι όταν εργάζεστε για τον εαυτό σας, ταυτόχρονα, εργάζεστε πάντα για τη διασφάλιση της αιώνιας ζωής όλων των ανθρώπων, όλων και όλων των ζωντανών όντων. Με αυτόν τον τρόπο, αυτόματα, με τη δουλειά σας αποσύρετε το συστατικό οποιασδήποτε μορφής καταστροφής όχι μόνο από το σώμα σας αλλά και από τη συλλογική συνείδηση, δημιουργώντας μια συλλογική πραγματικότητα που εφαρμόζει ασφαλώς την αιώνια ανάπτυξη και την αιώνια ζωή για πάντα και μια μέρα, αιώνια.

Για χάρη του ενδιαφερόμενου αναγνώστη αυτού του άρθρου, ο οποίος μπορεί να είναι νέος στον τομέα της Διδασκαλίας του Grigori 2 Grabovoi - αυτό είναι ένα παγκόσμιο σύστημα γνώσης που εφαρμόζεται σε όλους τους ανθρώπους και σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης ζωής και το οποίο παρέχει διορθωτικές τεχνολογίες για προσωπική και παγκόσμια διαχείριση, προκειμένου να αναπτυχθεί η Συνειδητότητα κάποιου στο επίπεδο όπου μπορεί κανείς να κάνει δημιουργική σωστή δράση απευθείας για τις τρέχουσες και μελλοντικές εργασίες, με βάση τον Κανόνα (δηλαδή τους κανόνες και τα πρότυπα) του Θεού. Βασικά, στο επίπεδο της πραγματικότητας που ο Grigori Grabovoi γνωστοποιεί, το φυσικό σώμα του ατόμου δεν είναι προσβάσιμο σε καταστροφή και όλα τα ανθρώπινα συστήματα είναι πλήρως ανακτήσιμα. Ουσιαστικά, ο σκοπός εδώ είναι να κατανοήσουμε αληθινά τις βασικές αλήθειες που δίνονται στις Διδασκαλίες, καθώς και να τις εφαρμόσουμε ακαριαία, να αναμορφώσουμε το σύστημα αντίληψης και σκέψης μας και να αναδιοργανώσουμε την κατεύθυνση της ζωής μας προς την αιώνια ανάπτυξη και την αιώνια ζωή για τον εαυτό μας και για όλους.

Αλλά ποιά είναι η έννοια της αιώνιας ζωής και πώς εφαρμόζεται στην καθημερινή σας ζωή;

Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί από μόνο του, για να είναι αποτελεσματική η σκόπιμη πρακτική. Κυρίως, η αιώνια ζωή είναι μια ευκαιρία για τον άνθρωπο να πραγματοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του, επιλύοντας όλα τα καθήκοντα που προκύπτουν δημιουργικά και διασφαλίζοντας ότι το «αύριο» είναι συστηματικά ασφαλές για πάντα. Επομένως, πρέπει ο ίδιος πρώτα να αναπτυχθεί για να επιτύχει την κατάσταση όπου έχει τον πλήρη έλεγχο όλων των γεγονότων στη ζωή του, συμπεριλαμβανομένου του φυσικού του σώματος. Όπως επισημαίνει ο Grigori Grabovoi, όταν ο άνθρωπος θα βρίσκεται σε μια συνεχή συγκέντρωση της αιώνιας ζωής, στην πραγματικότητα, το φυσικό σώμα θα βρίσκεται στην κατάσταση της αιώνιας ζωής.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Επειδή όλα εξαρτώνται από το σύστημα σκέψης κάποιου: εάν σκέφτεστε την αιωνιότητα, εάν η σκέψη σας συνειδητοποιεί την αρχή της συνεχούς ζωής τότε το σώμα σας θα ακολουθήσει.

Αν βεβαιωθείτε ότι  η σκέψη σας συντονίζει τη Συνείδησή σας στο επίπεδο της Ψυχής σας, επιτρέποντας στο Πνεύμα σας να δομήσει τη Συνείδησή σας, τότε η πνευματική Συνείδησή σας εκδηλώνεται στο φυσικό σας σώμα. Λογικά, οι επόμενες κρίσιμες ερωτήσεις αναδύονται για να απασχολήσουν το ερευνητικό μυαλό: δηλαδή,

ποιο είναι το σύστημα σκέψης κάποιου στην καθημερινή ζωή ;,

ποιο είναι το σύστημα γνώσης κάποιου,

ποιο είναι το σύστημα διοίκησης και διαχείρισης από τη γέννησή του;

Σε τι είδους συστήματα πραγματικότητας συμμετέχετε στη συνήθη καθημερινή ζωή;

Για να συνεχίσω, οτιδήποτε υπάρχει φέρει πληροφορίες και όλες οι πληροφορίες συνδέονται με οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στον κόσμο. Όλα συνδέονται παγκοσμίως. Έτσι διαμορφώνεται το σύστημα των κοσμικών νόμων ή της διακυβέρνησης και είμαστε σε θέση να ρυθμίσουμε μακρο-οικονομικά, να συντονίσουμε και να εξισορροπήσουμε σε μεγάλο βαθμό την κλίμακα και το πεδίο εφαρμογής. Επιπλέον, μέσα σε κάθε σκέψη του ανθρώπου υπάρχουν πολλά στοιχεία και σε κάθε στοιχείο υπάρχει το καθεστώς της αιώνιας ανάπτυξης. Και αυτό που μας διδάσκει ο Grigori Grabovoi είναι εξαιρετικά σημαντικό εδώ, δεδομένου ότι η έννοια της αιωνιότητας υπάρχει ήδη σε κάθε στοιχείο ανάπτυξης, έτσι όλα μπορούν να αποκατασταθούν. Και στην πραγματικότητα, η ίδια η αρχή της αιωνιότητας αποκαθιστά τα πάντα. Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό στην καθημερινή σκέψη σας;

Στο σεμινάριό του «Η Διδασκαλία του Grigori Grabovoi για τον Θεό. Δημιουργία Σώματος από την Ψυχή', 2004, σελ. 4, (διαθέσιμο στα Ελληνικά) ο Συγγραφέας δηλώνει: "... η διαδικασία της σκέψης του Θεού γίνεται σαν μέσα στο ανθρώπινο σώμα ...". Επιπλέον, στο σεμινάριό του «Οι Διδασκαλίες του Grigori Grabovoi για τον Θεό. Επιταχύνοντας την Εξέλιξη του Εξωτερικού Κόσμου για να Εξασφαλίσουμε την Αιώνια Ζωή », 2016, σελ.16, ο Grigori Grabovoi εξηγεί ξεκάθαρα ότι υπάρχει μια ακόμα δομή στην ανθρώπινη προσωπικότητα [επιπλέον της Ψυχής, του Πνεύματος, της Συνείδησης και του Φυσικού Σώματος]. Για να αναφέρω κατά λέξη τον Συγγραφέα: "Και αυτή η δομή θα πρέπει να ονομάζεται σε αυτήν την περίπτωση, ως η δομή της μόνιμης ελεγχόμενης επαφής με τον Θεό με σκοπό την πραγματοποίηση της αιώνιας ζωής για όλους, και την πραγματοποίηση, αντίστοιχα, του αιώνιου κόσμου ως συνέπεια."

Όπου κι αν είμαστε, ό, τι κάνουμε ή αισθανόμαστε, όπως κι αν αισθανόμαστε, εξακολουθούμε να μεταφέρουμε εγγενώς από τη φύση μας τη σκέψη του Θεού, η Παρουσία Του είναι μαζί μας και υποστηρίζει όλους μας εξ ορισμού του ανθρώπινου σώματός μας, από το γεγονός της φυσικής παρουσίας μας. Επίσης, αν κοιτάξουμε προσεκτικά, μπορούμε να ανακαλύψουμε ότι η ανατομία της προσωπικότητάς μας είναι τέτοια που παρέχει συνεχή επαφή με τον Δημιουργό μας, ανά πάσα στιγμή. Με άλλα λόγια, μπορούμε να μάθουμε να σκεφτόμαστε και να ενεργούμε όπως ο Θεός. Μπορούμε να συντονίσουμε το επίπεδο της αντίληψής μας στην αρχική του Πηγή, συλλαμβάνοντας και προσδιορίζοντας το έργο της σκέψης του Θεού σε κάθε στιγμή μέσα μας, ξεκινώντας από τώρα ακριβώς αυτό το λεπτό. Αυτό σημαίνει ότι, ανά πάσα στιγμή, όταν αντιλαμβάνεστε οποιοδήποτε στοιχείο στην καθημερινή σας ζωή - όπως κάνετε και αυτήν τη στιγμή - μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα αντίληψη. Και μπορείτε να διαπιστώσετε ότι αυτή η αντίληψη βρίσκεται στη Συνείδηση σας και η Συνείδησή σας είναι ένα στοιχείο της σκέψης σας, όπως και η Ψυχή και το Πνεύμα σας. Επιπλέον, μπορείτε να ανακαλύψετε ότι ήδη εγκατεστημένη στην ανθρώπινη Ψυχή σας είναι η ουσία της αιώνιας ανάπτυξης, την οποία μπορεί κανείς να εκτιμήσει πλήρως μελετώντας το σεμινάριο του Grigori Grabovoi «Η Διδασκαλία του Grigori Grabovoi για την Ψυχή» (επίσης διαθέσιμο στα Ελληνικά). Πιο συγκεκριμένα, ο Θεός βρίσκεται στην ανθρώπινη Ψυχή. Μπορούμε να δούμε γιατί η Ψυχή είναι πάντα ολόκληρη, ευτυχισμένη, στοργική, ελεύθερη, αρμονική, αιώνια. Η ανθρώπινη Ψυχή έχει απολύτως όλες τις γνώσεις του κόσμου. Και η Ψυχή, η Ψυχή σου, είναι η δράση του Θεού, χρησιμοποιώντας το Πνεύμα για να ενεργήσει. Αυτό σημαίνει ότι, όταν εξελίσσουμε την προσωπικότητά μας αρκετά πνευματικοποιώντας το σύστημα αντίληψής μας, ανακαλύπτουμε και αναπτύσσουμε τις ιδιότητες του Πνεύματός μας. Και, με αυτόν τον τρόπο, επιτρέπουμε στον εαυτό μας να γνωρίζουμε πλήρως το γεγονός ότι η Συνείδησή μας αρχικά είναι παράγωγο του Πνεύματός μας, το οποίο συγχωνεύεται πάντα με το Πνεύμα του Θεού, δίνοντας δομή στη Συνείδησή μας, καθώς επίσης την ύλη του φυσικού μας σώματος.

Όπως προαναφέρθηκε, κάθε στοιχείο ύπαρξης έχει την ποιότητα της αιώνιας ανάπτυξης, επειδή ο Θεός δημιουργεί τα πάντα και ο στόχος Του είναι η αιώνια ζωή για όλους και επομένως με τη σκέψη Του δημιουργεί το αιώνιο. Συμπερασματικά, το να σκεφτόμαστε και να ενεργούμε όπως ο Θεός, ή Να Κάνουμε Ακριβώς Όπως ο Θεός , καθιερώνει ότι στην αντίληψή μας, πρέπει να θεωρήσουμε τη δική μας ζωή ως στοιχείο της αιώνιας ζωής, αναγνωρίζοντας ακριβώς στην πνευματική βάση μέσω της αυτομάθησης μας ότι είμαστε πράγματι ικανοί να επιτύχουμε αιώνια ανάπτυξη. Πάνω απ' όλα είναι η συνειδητοποίηση ότι, το σύστημα σκέψης του Θεού: η χρήση αυτού του συστήματος αντίληψης και σκέψης εξαρτάται από την πνευματική ανάπτυξη του ανθρώπου και από το επίπεδο της συνείδησής του, καθώς είναι στον τομέα της σκέψης που ξεκινά οποιοσδήποτε έλεγχος της πραγματικότητας, δίνοντας την δυνατότητα και επιτρέποντας τη συνεχή Παρουσία της σκέψης του Θεού να ΕΙΝΑΙ και να εκδηλώνει τη δράση Του μέσω του ανθρώπου που είναι, πάντοτε, ΑΓΑΠΗ.


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ:

1. «Η Διδασκαλία του Grigori Grabovoi για τον Θεό. Δημιουργία Σώματος από την Ψυχή », του Grigori Grabovoi, 2004

2. «Οι Διδασκαλίες του Grigori Grabovoi για τον Θεό. Επιτάχυνση της Εξέλιξης του Εξωτερικού Κόσμου για Διασφάλιση της Αιώνιας Ζωής» του Grigori Grabovoi, 2016

3. «Η Διδασκαλία του Grigori Grabovoi για την Ψυχή» του Grigori Grabovoi, 2003

4. «Ενοποιημένο Σύστημα Γνώσης» του Grigori Grabovoi, 1996


"Πώς να εφαρμόσετε και να συνειδητοποιήσετε την έννοια της αιώνιας ζωής στη συνήθη καθημερινή ζωή, αποτρέποντας την καταστροφή του φυσικού σας σώματος: Κάνετε ακριβώς όπως κάνει ο Θεός " – Ένα άρθρο της Kristen Isis Karayani βασισμένο στις Διδασκαλίες του Grigori Grabovoi® - 30.5.2020  Kristen Isis Karayani © 2019
Kristen Isis Karayani , Ψυχο-πνευματική Σύμβουλος, Εκπαιδεύτρια, Διευκολύντρια, Εκδότης - Επίσημη εκπρόσωπος των Διδασκαλιών του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ / GrigoriGrabovoi®
Read more

ΘΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

 ΘΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ GRIGORI GRABOVOI®

Το βίντεο αυτό είναι μια σύντομη παρουσίαση-ομιλία της Kristen Isis Karayani, στα Ελληνικά, με θέμα την ΘΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ βασισμένη στις Τεχνολογίες του ΓΚΡΙΓΚΟΡΙ ΓΚΡΑΜΠΟΒΟΪ /GrigoriGrabovoi® για την Ψυχή.

Read more

ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗN ΣΥΣΚΕΥΗ PRK-1U ΤΟΥ GRIGORI GRABOVOI ® (Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ) - Άρθρο της Kristen Isis Karayani, 2019

Όπως μας υπενθυμίζει ο Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ, ".. όσο κι αν διαβάσετε και ακούσετε από τους άλλους, πόσο θαυμάσια και μοναδική είναι η χρήση της Συσκευής PRK-1U, μέχρι να νιώσετε αυτήν την εμπειρία μόνοι σας - εσείς οι ίδιοι, δεν μπορείτε ποτέ να διαμορφώσετε τη γνώμη σας για αυτήν." (2018)

Η Συσκευή για την ανάπτυξη της συγκέντρωσης PRK-1U είναι μια μηχανή που εκπαιδεύει την Συνείδηση, δηλαδή αναπτύσσει συγκεντρώσεις αιώνιας ζωής.

Οι συγκεντρώσεις της αιώνιας ζωής είναι μια ορισμένη κατάσταση της Συνείδησης, του Πνεύματος, της Ψυχής του Ανθρώπου, του Φυσικού Σώματος – [με άλλα λόγια, των 4 μερών της Προσωπικότητας του Ανθρώπου σύμφωνα με τις Διδασκαλίες του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ] – όταν ο άνθρωπος συνδέεται άμεσα με τις πληροφορίες της αιωνιότητας και μπορεί να είναι στην κατάσταση της αιωνιότητας λόγω του γεγονότος της παρουσίας του στη φυσική πραγματικότητα.

Η αιώνια ζωή είναι μια ευκαιρία για τον άνθρωπο να συνειδητοποιήσει πλήρως το δημιουργικό του δυναμικό, να επιλύσει όλα τα καθήκοντα που προκύπτουν, διασφαλίζοντας ότι το μέλλον είναι συστηματικά ασφαλές. Συνεπώς, πρέπει πρώτα να εξελιχθεί, δηλαδή να εξελίξει τον εαυτό του στη κατάσταση ή θέση πλήρους ελέγχου για όλα τα γεγονότα της ζωής του. Όταν ο άνθρωπος θα είναι σε μια συνεχή συγκέντρωση αιώνιας ζωής, στην πραγματικότητα, το φυσικό σώμα του ανθρώπου θα είναι στην κατάσταση της αιωνιότητας. Και όταν οι συγκεντρώσεις της αιώνιας ζωής αναπτύσσονται στο επίπεδο όπου να βρίσκεστε σε μια συνεχή συγκέντρωση αιώνιας ζωής και το φυσικό σας σώμα βρίσκεται στην κατάσταση της αιωνιότητας, δεν θα χρειαστείτε πλέον την βοήθεια της Συσκευής.

Ο Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ βοηθάει στην κατανόηση του μηχανισμού της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης με την εξωτερική πραγματικότητα, με σκοπό να διδάξει στον άνθρωπο να ελέγχει τις σκέψεις του και να τις συγκεντρώνει έτσι ώστε οι σκέψεις να ελέγχουν, εξασφαλίζοντας ότι ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε κατάσταση λόγω ακριβούς συγκεντρωμένης σκέψης.

Εφαρμόζοντας τις μεθόδους του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ χωρίς τη Συσκευή, η διαδικασία ανάπτυξης της Συνείδησης στο επίπεδο όπου ο άνθρωπος αρχίζει να αισθάνεται σχεδόν φυσικά, στο σωματικό επίπεδο, την συγκέντρωση των σκέψεών του, μπορεί να πάρει πολύ χρόνο.

Με την βοήθεια της εφεύρεσης του Grigori Grabovoi - της Συσκευής PRK-1U, ένας άνθρωπος μπορεί να αισθανθεί την συγκέντρωση των σκέψεών του, μπορεί να νιώσει την σκέψη του, επειδή η σκέψη του, η οποία αλληλεπιδρά με τη Συσκευή, πολλαπλασιάζεται πολλές φορές, δηλαδή ενισχύεται από τη Συσκευή. Το επίπεδο της αντίληψής του μπορεί να συλλάβει και να προσδιορίσει το έργο της ανθρώπινης σκέψης.

Με τη βοήθεια του PRK-1U, εσείς μπορείτε να ελέγξετε την αντίληψή σας οποιοδήποτε πληροφοριών. Οι πληροφορίες δημιουργούν την πραγματικότητα. Όταν αντιλαμβάνεστε οποιοδήποτε στοιχείο, εσείς δημιουργείτε μια αντίληψη και η αντίληψη βρίσκεται μέσα στη Συνείδησή σας.

Με τη Συσκευή PRK-1U, εσείς μπορείτε πράγματι να αναπτύξετε το επίπεδο της αντίληψής σας γρήγορα και έτσι να αυξήσετε το επίπεδο της κατάστασης ή θέσης της Συνείδησής σας γρήγορα, βιώνοντας ένα υψηλό επίπεδο ενέργειας, επιταχυνόμενης και πιο παραγωγικής σκέψης. Η υποστήριξή του είναι πολύ μεγάλη.

Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την αντίληψή σας σε θετικές πληροφορίες όταν βρίσκεστε στο πεδίο της Συσκευής PRK-1U.

Λόγω των οπτικών στοιχείων που βρίσκονται στο εσωτερικό της Συσκευής PRK1U - τα οποία λειτουργούν σύμφωνα με την αρχή που περιγράφεται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Grigori Grabovoi με τίτλο «Μέθοδος πρόληψης καταστροφών και συσκευή για την υλοποίησή της» (10 Μαΐου 2000), υπάρχει πάντα ομαλοποίηση όλων των πληροφοριών που σκέφτεται ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης με τη Συσκευή. Η εργασία με τη Συσκευή δεν μπορεί να βλάψει κανένα στοιχείο του κόσμου.

Επιπλέον, η Συσκευή η ίδια δεν θα συνδεθεί ποτέ με τη Συνείδηση του ανθρώπου. Με άλλα λόγια, είναι πάντα ο ίδιος ο άνθρωπος που ξεκινά την αλληλεπίδραση με την Συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι η Συσκευή δεν είναι σε θέση να ελέγξει τον άνθρωπο, αλλά το επίπεδο ελέγχου είναι πάντα μέσα στη συνείδηση του ανθρώπου. Δηλαδή, είναι η Συνείδησή σας που ελέγχει την Συσκευή. Η Συσκευή σάς επιτρέπει, σας καθιστά ικανούς, να αναπτύξετε ένα ορισμένο επίπεδο ελέγχου ώστε να κάνετε έλεγχο.

Οποιαδήποτε αποτελέσματα εξαρτώνται από την ενεργή συχνή εργασία σας με την Συσκευή. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα είναι συνέπεια της ανάπτυξης της Συνείδησης και του Πνεύματος του ανθρώπου που εργάζεται με τη Συσκευή. Γι’ αυτό, είναι απαραίτητο για τον ίδιο τον άνθρωπο, να κάνει συνεχώς ορισμένες νοητικές ενέργειες που θα διατηρήσουν την σύνδεσή του με την Συσκευή, καθώς είναι με αυτόν τον τρόπο που η Συσκευή PRK-1U αυξάνει σημαντικά την δύναμη των συγκεντρώσεων και την δύναμη του ελέγχου του ανθρώπου.

Με άλλα λόγια, συντονίζεστε νοητικά σε έναν συγκεκριμένο στόχο σας, δηλαδή τον στόχο/σκοπό του ελέγχου σας, για παράδειγμα, μπορεί να είναι η ανάπτυξη της συγκέντρωσης αιώνιας ζωής προς αναζωογόνηση (ώστε να αναβιώσετε), και η Συσκευή, που αντιλαμβάνεται και λαμβάνει τη σκέψη σας, ξεκινάει αμέσως προσεκτικά και υπάκουα να υποστηρίξει αυτόν τον συγκεκριμένο τύπο συγκέντρωσης, διατηρώντας τη συγκέντρωση αυτού του συγκεκριμένου επιπέδου ελέγχου.

Η συσκευή PRK-1U βοηθάει έναν άνθρωπο να αναπτύξει τέσσερις τύπους / μεθόδους ελέγχου:

1.Ανάπτυξη της συγκέντρωσης αιώνιας ζωής για ανανέωση

2.Ανάπτυξη της συγκέντρωσης αιώνιας ζωής για κάθε γεγονός

3.Ανάπτυξη της συγκέντρωσης αιώνιας ζωής για την ελεγχόμενη διόραση

4. Ανάπτυξη της συγκέντρωσης της αιώνιας ζωής για την ελεγχόμενη πρόβλεψη 

Περαιτέρω ανάγνωση και μελέτη για τους τέσσερις τύπους ελέγχου: "Συστάσεις-για-δοκιμή-Συσκευής-PRK1U" pdf (δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο) επισκεφθείτε και κατεβάστε το αρχείο PDF (αριθμός 3) https://pr.grigori-grabovoi.world/index.php/technical-devices

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σύμφωνα με τις Μεθόδους του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ:

Πρώτα συγκεντρωθείτε, καθώς η Συσκευή PRK-1U είναι για την ανάπτυξη συγκέντρωσης.

4 ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ (να γίνουν ταυτόχρονα και συνεχώς):

1. Διατυπώστε τον στόχο σας ή σκοπό ελέγχου. Για παράδειγμα, η ανάπτυξη της συγκέντρωσης αιώνιας ζωής για την ανανέωση υγείας. Κρατήστε το στόχο ελέγχου στο μυαλό σας – έχοντάς τον στο νου ή λέγοντάς τον χωρίς διακοπή και με προσανατολισμό προς τα αποτελέσματα.

2. Διατηρήστε τον στόχο ελέγχου συνεχώς στην αντίληψή σας, στο επίκεντρο, κοιτάζοντας στο μικρό φακό της Συσκευής. (Με αυτόν τον τρόπο το φως της ελεγχόμενης σκέψης σας προβάλλεται στην περιοχή του μικρού φακού και βρίσκεται στην περιοχή του μικρού φακού.) Όταν αυτές οι δύο ενέργειες (δηλαδή, έχοντας κατά νου το στόχο σας και κοιτάζοντας/εστιάζοντας στον μικρό φακό) γίνονται ταυτόχρονα τότε το φως της ελεγχόμενης σκέψης σας – ή του βιολογικού σήματος ‘biosignal’, το οποίο είναι το φως που παράγεται συνεχώς από τα 4 μέρη της Προσωπικότητάς σας, αλληλεπιδρά με το φως της Συσκευής. Στη συνέχεια, απεικονίστε, δείτε ή φανταστείτε, το φως της ελεγχόμενης σκέψης σας, με τη μορφή μιας ώθησης φωτός, ή μπορείτε να το δείτε με τη μορφή μιας μικρής λαμπερής σφαίρας. Φανταστείτε αυτή την ώθηση φωτός που περιέχει τον στόχο σας ελέγχου, μετακινώντας τα μάτια σας σε κυκλική /ωοειδή/οβάλ κίνηση συνεχώς χωρίς διακοπή, με στροφή αντίθετα από το ρολόϊ, ξεκινώντας πάντα από τον μικρό φακό. Κρατήστε αυτή την κίνηση του φωτός συνεχώς στην αντίληψή σας και παρακολουθήστε την. Αυτή είναι η κίνηση του φωτός της ελεγχόμενης σκέψης σας με τον στόχο ελέγχου πάντα στην αντίληψή σας.

3. Συγκεντρωθείτε σύμφωνα με μια από τις 4 μεθόδους ελέγχου, ακολουθώντας τις περιγραφές - βλ. "Συστάσεις για δοκιμή-ΣυσκευήςPRK1U" pdf. Για παράδειγμα, αν η εστίασή σας είναι στην ανανέωση του εαυτού σας, συνεχίστε να έχετε την επιθυμητή ηλικία που επιλέξατε στο νου σας και να αισθανθείτε την στο επίπεδο της πραγματικής αντίληψης του εαυτού σας σε αυτή την ηλικία.

4. Παρατηρήστε την κατάστασή σας, τις αισθήσεις σας, τις αναδυόμενες εικόνες. Παρατηρήστε τι συμβαίνει μπροστά σας ή μέσα στο σώμα σας, παρατηρήστε τυχόν αλλαγές στην κατάστασή σας. Μόλις αισθανθείτε κάτι - ίσως στο μέτωπό σας, ή μπροστά σας ή στο εσωτερικό της περιοχής του στήθους σας, τα δάχτυλα των ποδιών σας κ.λπ., δηλαδή, δονήσεις όπως κάποιο μυρμήγκιασμα, κάποια ζεστασιά, θερμότητα, ελαφρύτητα δηλ. σαν μικρότερο σωματικό βάρος, κλπ, - σταματήστε την κυκλική κίνηση των ματιών σας και κοιτάξτε την Συσκευή απλά. Περάστε στην περιοχή των αισθήσεων (ασυνήθιστες καταστάσεις όπως παραπάνω) και διατηρήστε αυτές όσο μπορείτε. Δώστε προσοχή σε αυτήν την περιοχή που έχει τις αισθήσεις. Αυτές οι αισθήσεις δείχνουν ότι κερδίζετε την ενίσχυση του ελέγχου σας, αυξάνοντας την συγκέντρωση λόγω της αλληλεπίδρασης με την Συσκευή, λόγω της συνεχούς ενεργούς σκέψης σας. Αυτό δείχνει ότι ο έλεγχός σας αποκτά πρόσθετη βελτίωση λόγω της Συσκευής PRK1U. Αυτές οι αισθήσεις είναι η συνειδητή σας πρόσβαση στην περιοχή όπου το φως της σκέψης σας και το φως της Συσκευής είναι ενωμένα. Αυτή είναι η περιοχή ελέγχου που έχει δημιουργηθεί στη Συνείδησή σας. Όταν η οπτική της Συσκευής και η οπτική της Συνείδησής σας, δηλαδή η εκπομπή του φωτός της Συσκευής και το φως της σκέψης σας, ταιριάζουν, αυτό είναι το bio signal, το φως που ομαλοποιεί το θέμα σας (δηλαδή τον στόχο ελέγχου σας). Το σκέφτεστε, το έχετε στην σκέψη σας (μπορεί να είναι ένα γεγονός προς εξομάλυνση ή ένα μέρος του σώματός σας που πονάει κ.λπ.) και αυτό κανονικοποιείται. Συνεπώς, κρατήστε την προσοχή σας σε αυτήν την περιοχή ελέγχου και σκεφτείτε την περιοχή του σώματος ή το γεγονός που πρέπει να εξομαλυνθεί. Το μέρος του σώματός σας, ή το γεγονός αλληλεπιδρά με την ύλη της αιωνιότητας και κανονικοποιείται. Διατηρήστε αυτήν τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερο, για μεγάλα και μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Δεν υπάρχουν άλλες σκέψεις στο μυαλό σας. Εάν οι αισθήσεις γίνουν πιο αδύναμες (έχετε ασθενέστερο σήμα), επαναλάβετε την κυκλική κίνηση των ματιών μέχρι να ενισχυθούν.

[Επεξηγηματική σημείωση για το Φως της Σκέψης σας: Εάν, για παράδειγμα, σκεφτείτε ή φέρετε στην προσοχή σας κάποιο μέρος του σώματός σας, οποιοδήποτε υγιές μέρος και αισθανθείτε την περιοχή που πριν το σκεφτείτε αυτό το μέρος του σώματός σας, δεν αισθανόσαστε την περιοχή του μέχρι να συγκεντρωθείτε σε αυτό. Έτσι όταν μιλάμε για το φως της σκέψης σας, αυτό είναι η αίσθηση που έχετε όταν συνειδητοποιείτε ότι έχετε αυτό το μέρος του σώματος. Δηλαδή, όταν συγκεντρωθείτε, το φως της σκέψης σας αλληλεπιδρά με την ύλη του σώματός σας.]

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ:

1. Διατυπώστε τον στόχο ελέγχου σας, σκεφτείτε τον, κρατήστε τον στο επίκεντρο στο μυαλό σας. Αποφύγετε κάθε άλλη σκέψη.

2. Προβάλετε την ελεγχόμενη σκέψη σας στην περιοχή του μικρού φακού και απεικονίστε την με τη μορφή ενός φωτεινού παλμού (μπορεί να είναι μια μικρή λαμπερή σφαίρα), έτσι ξεκινώντας από τον μικρό φακό και περιστρέφοντας τα μάτια σας δια μέσου των 3 φακών με στροφή αντίθετα από το ρολόϊ (μπορεί να είναι κυκλική ή οβάλ περιστροφή) χωρίς να σταματάτε, με τον στόχο ελέγχου συνεχώς στην αντίληψή σας.

3. Εκφάστε πνευματικά τον στόχο σας και δείτε τι συμβαίνει μπροστά από το σώμα σας, παρατηρήστε τυχόν αλλαγές, δώστε προσοχή σε οποιεσδήποτε αισθήσεις και μετακινηθείτε σε αυτήν την περιοχή που έχετε αισθήσεις, σταματήστε την περιστροφή και κοιτάξτε απλά τη Συσκευή. Εργαστείτε σε αυτόν τον τομέα στη Συνείδησή σας που έχει δημιουργηθεί, διατηρώντας την εστίασή σας στον στόχο σας που κανονικοποιείται όσο το δυνατόν περισσότερο. Να μην υπάρχουν άλλες σκέψεις.

Προτάσεις:

Μπορείτε να εξασκηθείτε με την εικόνα της συσκευής που σας έχει σταλεί.

Αυτή η πρακτική είναι πολύ πιο εύκολη όταν την καταλάβετε μέσω της πρακτικής!

Μπορείτε να εργαστείτε δωρεάν με όποια από τις 5 Συσκευές που έχει διαθέσει ο Grigori Grabovoi εδώ https://med.grabovoi.tech

Αυτές οι 5 Συσκευές PRK-1U είναι προσαρμοσμένες, με κατάλληλα διαμορφωμένα ιατρικά προφίλ για τα εξής:

1.Η πρώτη συσκευή έχει λειτουργία να σταματάει τη γήρανση και να αναζωογονήσει.

2. Η δεύτερη συσκευή έχει λειτουργία να προστατεύει και να θεραπεύει τον ιό ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV) και να θεραπεύει το σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας (AIDS). 3. Η τρίτη συσκευή έχει λειτουργία για την προστασία και τη θεραπεία του καρκίνου.

4. Η τέταρτη συσκευή έχει λειτουργία προστασίας από μόλυνση από coronavirus 2019-nCoV, η οποία έχει εντοπιστεί στην Κίνα και η λειτουργία για τη θεραπεία ασθενειών που προκαλούνται από αυτόν τον κορονοϊό.

5. Η πέμπτη συσκευή έχει λειτουργία ανάπτυξης συγκεντρώσεων που πραγματοποιούν γεγονότα που παρέχουν αιώνια ζωή για όλους.

Παρακαλώ στείλτε τα αποτελέσματά σας εδώ: grigori.grabovoi.doo.m@gmail.com.


Μερικές επεξηγηματικές σημειώσεις σχετικά με την Τεχνολογία της Συσκευής PRK-1U:

Να θυμάστε ότι η Συσκευή PRK-1U κατανέμει ένα φάσμα συχνοτήτων που αντιστοιχεί ακριβώς στη δομή της αιωνιότητας. Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας "Σύστημα Μεταφοράς Πληροφοριών" (20Feb.2001), μια σκέψη θεωρείται ως ένα ελαφρύ σήμα φωτός, ως ένα σήμα φωτός, το οποίο μεταδίδεται μέσω του κρυστάλλου. Αυτό το σήμα σκέψης πέφτει στον ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ φακό και μεταδίδεται στην εσωτερική οπτική μονάδα ή στοιχείο της Συσκευής. Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ενότητα ή στοιχείο της Συσκευής είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας "Μέθοδος πρόληψης καταστροφών και Συσκευή για την υλοποίησή της" (10 Μαΐου2001).

Έτσι, η επεξεργασία του φωτεινού σήματος της ελεγχόμενης σκέψης σας γίνεται λόγω των οπτικών μεταδόσεων φωτός. Στη συνέχεια προστίθεται ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Ο Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ εγκατέστησε την οπτική μονάδα σε συνδυασμό με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και πρόσθεσε την προσωπική του ικανότητα για την ελεγχόμενη διόραση. Και η ίδια η Συσκευή αναπτύσσει την ελεγχόμενη διόραση, οργανώνει τη συγκέντρωση της αιώνιας ζωής με βάση την ελεγχόμενη διόραση, τη συγκέντρωση της αιώνιας ζωής για την ελεγχόμενη πρόβλεψη, τη συγκέντρωση της αιώνιας ζωής για κάθε γεγονός και τη λειτουργία που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της συγκέντρωσης της αιώνιας ζωής για αναζωογόνηση.


Βιβλιογραφικές αναφορές άρθρου:

1. "Εκπαίδευση για πληρεξούσιο PRK-1U. Κείμενο τουGrigori Grabovoi." - Βίντεο 2018, Σύνδεσμος : https://www.youtube.com/watch?v=rWWIJ5Fmdf4

2. Σημειώσεις από το Webinar της Marina Morozkina - "Μέθοδοι χρήσης της Συσκευής PRK1U: Εφαρμογή των οπτικών αντανακλάσεων μέσα στους φακούς για την πραγματοποίηση της ελεγχόμενης διόρασης της αιώνιας ζωής" - 19.04.2019 : https: //www.grigori- grabovoi.world/index.php/e-shop/recorded-webinars/19042019_webinar-record-1methods-of-using-the-device-prk1u-1445-detail

ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗN ΣΥΣΚΕΥΗ PRK-1U ΤΟΥ GRIGORI GRABOVOI ® (Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ) -  Άρθρο της Kristen Isis Karayani, © 2019
Έγγραφα Εκπροσώπησης GRABOVOΙ® (sub-licenses):
-Υπο-άδεια για την δημοσίευση και μετάφραση έργων, Αριθ.: P482UK
-Υπο-άδεια χρήσης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος για τις Διδασκαλίες του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ με τη συσκευή/μηχάνημα για την ανάπτυξη συγκεντρώσεων PRK-1U, Αριθ.: P18966814
-Υπο-άδεια για την διεξαγωγή σεμιναρίων, Αριθ.: S553UK
- Σύμβαση Γραφείου/Πράκτορας για την Συσκευή/Μηχάνημα PRK-1U, Αριθ.: A295UK
Επίσης, Πιστοποιητικά Λέκτορα για τις Διδασκαλίες του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ: 1) Εισαγωγική Σειρά Μαθημάτων, 2) Εκπαιδευτικό Σύστημα του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ, 3) Σχετικά με την Ψυχή, 4) Δημιουργία του Σώματος από την Ψυχή 5) Επιτάχυνση της Εξέλιξης του Εξωτερικού Κόσμου για διασφάλιση της Αιώνιας Ζωής 6) Οργάνωση της Eυτυχίας
Kristen Isis Karayani
Δίπλωμα Ψυχολογίας, Δίπλωμα Ψυχοθεραπείας, Δίπλωμα Εποπτείας για τα Bοηθητικά Eπαγγέλματα, Δίπλωμα Διευκόλυνσης Ομάδων, Δίπλωμα Μπαχ Ανθοϊάματα, Δίπλωμα Αυστραλιανά Bush Ανθοϊάματα
Πρακτική εξάσκηση των παραπάνω μακροχρόνια στην Αγγλία, όπως και συγγραφή 5 μυστικιστικών βιβλίων/εγχειριδίων για ψυχο-πνευματική καλλιέργεια και αφύπνιση.
•Για περισσότερες πληροφορίες για τον Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ / GRABOVOI®, μπορείτε να επισκεφτείτε τις αφιερωμένες της ιστοσελίδες στο διαδίκτυο:
https://eternalspheresofknowledge.com/ Αγγλικά (Ελληνικά, Ισπανικά)
https://www.facebook.com/GrabovoiEternalSpheresOfKnowledge/ Αγγλικά και άλλες γλώσσες
https://www.facebook.com/GrabovoiEternalSphereOfKnowledge/ Ελληνική ιστοδελίδα
Στις ιστοσελίδες αυτές παρέχονται πολλές πληροφορίες και περαιτέρω διασυνδέσεις, που συμπεριλαμβάνουν τις Ιστοσελίδες του Grigori Grabovoi®, όπως και του Εκπαιδευτικού του Κέντρου, όπως
https://grabovoigp.wordpress.com / http://grigori-grabovoi-education.info/
Επίσης στα Ελληνικά κυκλοφορούν 6 βιβλία του Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ, διαθέσιμα στην πλατφόρμα Κόμπο (Kobo) όπως και σε έντυπα βιβλία διαθέσιμα κατευθείαν από την εκδότη. Για επικοινωνία και παραγγελίες παρακαλώ στείλτε το μήνυμα σας, εδώ: esok@gmx.com
Eternal Spheres of Knowledge Publishing https://eternalspheresofknowledge.com/books
Kristen Isis Karayani
Ψυχο-πνευματική Σύμβουλος, Εκπαιδεύτρια, Διευκολύντρια, Εκδότης - Επίσημη εκπρόσωπος των Διδασκαλιών του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ / GrigoriGrabovoi®

Read more

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ GRIGORI GRABOVOI ® -  Ενημερωτικό Άρθρο της Kristen Isis Karayani

GRIGORI P. GRABOVOI®Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ  “Τον τελευταίο καιρό στον κόσμο έχει σημειωθεί μεγάλο ενδιαφέρον για το έργο του Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ/GRABOVOI, ο οποίος ηγείται του «Διεθνούς προγράμματος εξυγίανσης του ανθρώπου».”, όπως αναφέρεται εισαγωγικά στο βιβλίο «Ενοποιημένο Σύστημα Γνώσεων»* του ιδίου (1996), που ήδη κυκλοφορεί σε ελληνική έκδοση (2014).

Ο Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ /GRABOVOI γεννήθηκε στην πρώην Σοβιετική Ένωση, στο Καζακστάν, στις 14 Νοεμβρίου, το 1963. Eίναι ένας αναγνωρισμένος επιστήμονας, μαθηματικός, διορατικός, θεραπευτής, καλλιτέχνης, ακαδημαϊκός σε επτά ακαδημίες του κόσμου, κατέχει έξι διδακτορικά: στην σφαίρα γνώσεων και τεχνολογιών της ανθρώπινης σκέψης, με βαθμούς Διδάκτωρα Τεχνικών Επιστημών, Φυσικής και Μαθηματικών Επιστημών, Πληροφορικής και Διοίκησης, Φιλοσοφίας και Επιστήμης στις Τεχνικές Επιστήμες. Είναι ο δημιουργός της θεωρίας της Σύνθεσης Κυμάτων, όπως επίσης και της Επιστήμης & Διδασκαλιών για την Διάσωση του Εσωτερικού & του Εξωτερικού Κόσμου και την Αρμονική Αιώνια Ανάπτυξη. Κατέχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για εφευρέσεις, όπως “Η Μέθοδος Πρόληψης Καταστροφών και η Συσκευή για την Εφαρμογή της” και “Το Σύστημα Μετάδοσης Πληροφοριών”, πάνω στις οποίες εφεύρε την Συσκευή ΠΡΚ-1U (PRK-1U). Επιπλέον, είναι ο δημιουργός της έκδοσης δύο-τόμων καλλιτεχνικών έργων τέχνης, “Εκδηλώσεις της Αιωνιότητας”, που δημοσιεύτηκαν το 2013.

Θα πρέπει κανείς να διαβάσει το βιογραφικό του με προσοχή πολλές φορές ώστε να αφομοιώσει τα μεγάλα επιτεύγματα αυτού του ανθρώπου. Αναμφισβήτητα, το γεγονός της αναγνώρισής του ειναι πλέον καθιερωμένο στον κόσμο.

Στο προαναφερόμενο βιβλίο του, « Ο ίδιος λέει: “Δεν βλέπω το καθήκον μου μόνο στον τομέα της θεραπείας. Πραγματοποιώ την ανάπλαση (αποκατάσταση) της ύλης ανεξαρτήτως της πρωταρχικής κατάστασης. Αυτό αποδεικνύει τον μη λογικό χαρακτήρα της καταστροφής, δείχνει τις τεχνολογίες σωτηρίας και υλοποιεί τις θεμελιώδεις αρχές της οικολογικής ασφάλειας του κόσμου.”

“Ο Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ αποκαθιστά την ζωή μετά τον βιολογικό θάνατο, θεραπεύει τον καρκίνο 4ου βαθμού και το AIDS 4ου βαθμού, όταν πολλά όργανα είναι επίσης κατεστραμμένα, αυτός, φυσικά, θεραπεύει οποιεσδήποτε ασθένειες. Συνεπώς, ο Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ υλοποιεί την αρχή του μη θανάτου ως μέθοδο αποτροπής μιας παγκόσμιας καταστροφής, η οποία απειλεί ολόκληρο τον κόσμο. Η διενέργεια του κύκλου αποκατάστασης μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως, χωρίς περιορισμό αποστάσεων. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και η εξάλειψη τεχνολογικών καταστροφών, οι οποίες αποκτούν παγκόσμια έκταση, όπως επίσης και η διαχείριση γεγονότων με την εξάλειψη κρίσιμων καταστάσεων.», όπως δηλώνεται στο «Ενοποιημένο Σύστημα Γνώσεων»* του G.P. Grabovoi (1996, ελληνική έκδοση 2014, σελ 3.)

Σύμφωνα με την Τεχνολογία της Συνείδησης, Υγείας και Ανανέωσης του Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ/GRABOVOI, έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι, όλα είναι μια διαδικασία που έχουν μια κατεύθυνση. Ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει. Δηλαδή, μπορεί να σταματήσει οποιαδήποτε διαδικασία ώστε η αλλαγή κατεύθυνσης να είναι ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, δημιουργώντας έτσι μια νέα πραγματικότητα. Για παράδειγμα, μια ασθένεια σταματάει καθώς εμείς έχουμε σταματήσει την διαδικασία της. Την στιγμή εκείνη γίνεται μια μεταμόρφωση. Με άλλα λόγια, η κάθε ασθένεια είναι μια διαδικασία, όπως είναι και το γήρας. Εφόσον εμείς σταματήσουμε τις διαδικασίες αυτές στη σκέψη μας τότε δεν υπάρχουν πιά. Ουσιαστικά, η ίαση έρχεται μέσω της αναμόρφωσης των δομών των πληροφοριών, δηλαδή μέσω της αναδόμησης της συνείδησής μας, έτσι ώστε το σύστημα της σκέψης μας να εφάπτεται με αυτό της Ψυχής - πάνω απ’ όλα, με άλλα λόγια, να είναι το ίδιο σύστημα σκέψης με αυτό του Ενός Θεού και Δημιουργού μας. Συνεπώς, με αυτό τον τρόπο ανακτάται η ελευθερία απο οτιδήποτε που οδηγεί σε αρνητική κατεύθυνση.

Όπως εξηγεί ο Δρ Grabovoi, η ασθένεια δεν είναι μια κατάσταση αλλά μια διαδικασία που προέρχεται απο αρνητικές πληροφορίες. Δηλαδή, η ασθένεια είναι μια εξωτερική πληροφορία. Έτσι δεν εξαρτάται από την παρούσα κατάσταση αλλά από την κατεύθυνση της ανάπτυξης. Συνεπώς, αν θέλουμε να είμαστε υγιείς, τότε πρέπει να αποφεύγουμε όλες τις αρνητικές πληροφορίες. Πρέπει να ασκούμε έλεγχο ώστε καμμία αρνητική πληροφορία να μην περνάει από το ραντάρ της συνείδησής μας. Δηλαδή, στο πληροφοριακό επίπεδο αναμορφώνουμε κάθε αρνητική πληροφορία, μαθαίνοντας να σκεφτόμαστε όπως ο Θεός.

Για να συνεχίσω, σύμφωνα με την Τεχνολογία της Συνείδησης του Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ/GRABOVOI, στην ουσία, τα πάντα υπάρχουν με βάση την δομή της συνείδησης. Η δημιουργία της πραγματικότητας κάθε ανθρώπου είναι έργο της συνείδησής του. Έτσι, όλα είναι σχετικά με την δομή της συνείδησής μας και η συνείδηση είναι μια δομή που ενώνει την πνευματική και την φυσική ύλη. Πιο συγκεκριμένα, η συνείδηση είναι μια δομή που επιτρέπει στην Ψυχή να ελέγχει το φυσικό σώμα, όπως εξηγεί καθαρά ο Δρ GRABOVOI στα σεμινάρια του ‘Για την Ψυχή’ και τις ‘Τεχνολογίες της Ψυχής’. Έτσι καθώς η κάθε ασθένεια είναι μια πληροφοριακή δομή που ξεκινάει μέσα από την συνείδησή μας, γι’ αυτό είναι δυνατό να την θεραπεύσουμε από μέσα.

Στο βιβλίο του Δρ GRABOVOI «Ενοποιημένο Σύστημα Γνώσεων»* (1996, σελ.8), συστήνει :“Ειναι απλούστερο να μάθετε να σκέπτεστε ταχύτερα, συγκριτικά με την εξέλιξη της πληροφορίας που συνοδεύει την ασθένεια”, όπως και αναφέρει ότι: “Η παρακολούθηση [ελέγχου] είναι ήδη η λύση του προβλήματος” (1996, σελ.19). Και όπως αναφέρει: “Διδάσκω τα πάντα μόνο από την άποψη της αντίληψης της συνείδησης”, προωθώντας ταυτόχρονα την σωστή, υγιή και γρήγορη σκέψη προς την θετική κατεύθυνση, εξετάζοντας τους τομείς ελέγχου των σκέψεων και αναδόμησης της συνείδησης μέσω της Ψυχής και προσφέροντας έτσι την αιώνια σφαίρα γνώσης στην αντίληψη του ανθρώπου για την διάσωση του κόσμου και την αρμονική ανάπτυξη, καθώς επίσης και την αθανασία του φυσικού σώματος. Και σύμφωνα με τις Διδασκαλίες του Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ /GRABOVOI η αθανασία του σώματος είναι δυνατή, διότι το φυσικό μας σώμα είναι πάντα μια δημιουργία της Ψυχής και η Ανθρώπινη Ψυχή είναι στο επίπεδο του Θεού. Ουσιαστικά, είναι η δομή της Ψυχής αυτό που προστατεύει το ανθρώπινο σώμα, καθώς μέσα Της υπάρχουν όλες οι πληροφορίες του Κόσμου.

Έτσι, μελετώντας το έργο του σε βάθος γίνεται λοιπόν σταθερά φανερό ότι, η Συνείδηση του Ανθρώπου θεωρείται στοιχειώδης συνεργάτης σε όλες τις διαδικασίες του Κόσμου καθώς περιλαμβάνει την Συνείδηση του Δημιουργού. Έτσι, αναμφισβήτητα, η μεταβολή της συνείδησης ενός ανθρώπου επηρεάζει σημαντικά και την συλλογική συνείδηση όλων. Και όπως έχει αποδείξει επιστημονικά, ο περίφημος αλχημιστής, Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ, με την αλλαγή της σκέψης ο άνθρωπος μπορεί να μετατρέψει τις πληροφορίες σε όλα τα πληροφοριακά αντικείμενα και συστήματα της πραγματικότητας, αλλάζοντας οποιοδήποτε περιστατικό ευνοϊκά.

Για να συνεχίσω, η Διδαχή του Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ, είναι ανθρωπιστική, εμπειρική, επιστημονικά επιβεβαιωμένη, προορατική και πνευματική, βρίσκοντας άμεση πρακτική στην καθημερινή ζωή. Όπως αναφέρει στο προαναφερόμενο βιβλίο του* : “Με τα αποτελέσματα της εμπειρίας μου απέδειξα την δυνατότητα της πλήρους αποκατάστασης της κατεστραμμένης ύλης.” (σελ.9). Επίσης στο εξαίρετο βιβλίο του με τίτλο: «Η Ανάσταση των Ανθρώπων και Η Αιώνια Ζωή Από Τώρα Είναι Η Πραγματικότητα Μας!» (ένα βιβλίο-τόμος 530+ σελίδων) παρέχει αφθονία πληροφοριών σχετικά, με λεπτομέρεια και ακρίβεια.

Επιπρόσθετα, στο ίδιο προαναφερόμενο βιβλίο* γράφει (σελ.4) :“…προσφέρω γνώσεις στο επίπεδο της επίγνωσης του πνεύματος”, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην πνευματική δόνηση, την αφύπνιση της συνείδησης και την ανύψωση σε μια ανώτερη συνείδηση. Σε τελευταία ανάλυση, είναι η συγχώνευση της συνείδησης του ανθρώπου με αυτήν του Δημιουργού που παρέχει την δυνατότητα να επιτευχθούν ευνοϊκές λύσεις και θετικά αποτελέσματα σε κάθε στόχο που ανταποκρίνεται στο θέλημα του Θεού. Με αυτό τον τρόπο γίνεται δυνατόν να αποτραπεί οποιαδήποτε μορφή καταστροφών, ενθαρρύνοντας την άμεση ανάκαμψη και αρμονία σε κάθε επίπεδο, μέσα από την εξελισσόμενη συνείδηση στο σύστημα της σκέψης του Θεού.

Εδώ χρειάζεται να σημειωθεί επιπλέον ότι ο Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ, και στα βιβλία του και στους ιστοτόπους του, παρέχει συστηματικά, επικυρωμένες αποδείξεις με επίσημα έγγραφα, λεπτομερώς, ελευθέρως δημοσιευμένα για τον ενδιαφερόμενο μελετητή.

Για παράδειγμα, η βάση απόδειξης με 100% αξιοπιστία όλων των προβλέψεων και διαγνώσεών του σχετικά με την τεχνική κατάσταση αεροσκαφών για την ασφάλεια πτήσεων, παρουσιάζονται στο βιβλίο του «Πρακτική Eλέγχου. Ο Τρόπος της Σωτηρίας.» (Τομος 1)

Περαιτέρω, σχετικά με τις πρακτικές μεθόδους του, ο Δρ Grabovoi έχει δημοσιεύσει πάρα πολλά σημαντικά βιβλία και σεμινάρια. Για παράδειγμα, «Οι Μέθοδοι Συγκέντρωσης για κάθε μέρα», «Η Αποκατάσταση της Ύλης του Ανθρώπινου Όντος με την Συγκέντρωση σε Αριθμητική Σειρά» (2 βιβλία), «Αριθμητικές Ακολουθίες για την Ψυχολογική Κανονικοποίηση» (2 βιβλία), «Η Αποκατάσταση του Ανθρώπινου Οργανισμού μέσω της Συγκέντρωσης σε Αριθμούς», όπου προσφέρει χιλιάδες αριθμητικές σειρές για κάθε ασθένεια και κατάσταση. Δηλαδή, παρέχει ποικίλες βοηθητικές μεθόδους πρακτικής και μία από αυτές, που μαγνητίζει το ενδιαφέρον του κόσμου όλο και περισσότερο, περιλαμβάνει την χρήση αριθμών, αριθμητικών σειρών. Πιό συγκεκριμένα, οι αριθμοί είναι μια συχνότητα. Έτσι, οι αριθμητικές ακολουθίες απαρτίζουν σαν ένα σχέδιο/συνδυασμό συχνοτήτων που επηρεάζουν την συνείδησή μας.

Με άλλα λόγια, οι Αριθμοί μας υποστηρίζουν να αναδομήσουμε την Συνείδησή μας.

Για παράδειγμα, οι αριθμοί είναι μια μέθοδος ελέγχου της υγείας για οποιαδήποτε ασθένεια. Όπως για παράδειγμα είναι η σειρά αριθμών: 514832185 που με την επαναληψιμότητα αναμορφώνει την δομή της Ακμής δέρματος (Acne Vulgaris) προκαλώντας την επιστροφή της δόνησης της κανονικής λειτουργίας και υγείας στο δέρμα του φυσικού σώματος.

Γι’ αυτό τον λόγο, ο Δρ Grabovoi παρέχει αμέτρητες αριθμητικές ακολουθίες, που σχετίζονται άμεσα, για παράδειγμα, με όλα τα μέρη του ανθρώπινου σώματος, κάθε πιθανή νόσο, όπως και την ψυχολογία του ανθρώπου, με σκοπό την αναγέννηση της υγείας σε όλα τα επίπεδα.Όπως εξηγεί κι ο ίδιος στα βιβλία του, κάθε αριθμός δονείται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα. Κάθε αριθμός έχει μια πνευματική, ενεργητική δομή κραδασμών. Έτσι η κάθε σειρά αριθμών έχει τις δικές της δομές συσχετισμού κραδασμών, ανάλογα με τον τομέα που συσχετίζονται. Συνεπώς, επικεντρώνοντας την προσοχή μας στους αριθμούς, οι δονήσεις τους ενεργοποιούν τους ανάλογους τομείς, θεραπεύοντας έτσι την ασθένεια κι επιστρέφοντας στον Κανόνα του Δημιουργού (ή στη “Νόρμα”, όρος που συνηθίζεται στα κείμενα του Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ). Δηλαδή, οι αριθμοί παρέχουν αυτή την επιστροφή στην υγεία, στην κανονικότητα (στη Νόρμα), κραδασμικά.

Πιο συγκεκριμένα, με τους αριθμούς, ο άνθρωπος συγχρονίζει την συχνότητά του με εκείνη την κατάσταση της συνείδησης που εμπεριέχει την Νόρμα (την κανονική θέση του Δημιουργού). Είναι σημαντικό, όπως καθοδηγεί ο Δρ Grabovoi, όταν κανείς συγκεντρώνεται στους αριθμούς, να έχει επίγνωση του εαυτού του συνειδητά, να νιώθει τον οργανισμό του και να τον βλέπει νοητικά, εντελώς υγιή. Και όπως υπενθυμίζει στα κείμενά του ‘Για την Ψυχή’, το συναίσθημα της χαράς είναι πάντα απαραίτητο για την ίαση και η πιό υψηλή ενέργεια, δονητικά, είναι η αγάπη.Δηλαδή, η αντίληψή μας πρέπει να βρίσκεται στο επίπεδο της Νόρμας, εκεί που δεν υπάρχει κανένα σύστημα καταστροφής, προσωπικά και παγκόσμια. Με άλλα λόγια, μπροστά μας ήδη πρέπει να βλέπουμε την κατάστασή μας έτσι ώστε όλα να είναι στο επίπεδο του Κανόνα του Δημιουργού, αναμορφώντας κάθε δομή διαμάχης οποιωνδήποτε ιδεών και γεγονότων. Με αυτό τον τρόπο απομακρύνουμε την πληροφοριακή δομή της ασθένειας από τον εαυτό μας, συγχρόνως κι από την συλλογική συνείδηση (πάνω απ’ όλα) όπως είμαστε μέρος της.

Έτσι, επαναλαμβάνοντας τις αριθμητικές σειρές, για παράδειγμα, συχνά, με δημιουργικούς τρόπους, συγκεντρωμένοι, τα σήματα που επηρεάζουν το φυσικό σώμα θετικά, έχουν μεγαλύτερη επίδραση. Κάθε διάρκεια συγκέντρωσης με αριθμούς δημιουργεί ανάλογα διαφορετικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, στην συγκέντρωση πρέπει κανείς να εμπιστεύεται την διαίσθησή του, ώστε να δημιουργεί την σωστή ένταση με την συχνότητα χρήσης της κάθε αριθμητικής σειράς για την κάθε θεραπεία.

Απλά παραδείγματα σταθερής πρακτικής που βρίσκω οτι με έχουν υποστηρίξει συγκεκριμένα στην ζωή μου, είναι η χρήση της αριθμητικής σειράς του Δρ Grabovoi για την Εναρμόνιση του Παρόντος (δηλαδή, αρμονία στο παρόν ό,τι και να συμβαίνει), που είναι 71042 , όπως επίσης και η αριθμητική σειρά 71931 η οποία προσφέρει Προστασία από κάθε αρνητική πληροφορία, δηλαδή όταν κάτι είναι δυσαρμονικό επαναφέρεται στην αρμονία. Επεξηγηματικά, βρίσκω εμπειρικά ότι η συχνή επανάληψη αυτών του αριθμών, οποιαδήποτε ώρα, υποστηρίζουν την αναδόμηση της συνείδησης στο επίπεδο της Νόρμας όπου όλα είναι αρμονικά και δεν υπάρχει κανένα σύστημα καταστροφής. Ως αποτέλεσμα, η συνείδησή μας εξασκείται να μην ανακατεύεται με σκέψεις που παρεμποδίζουν την αρμονία, πράγμα που είναι μια εκπαίδευση, εξασκώντας μια νέα σχετικά εύκολη μορφή ελέγχου συνειδητά στην καθημερινη μας ζωή.

Και όπως μαθαίνουμε από τον σπουδαίο επιστήμονα και αλχημιστή, Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ, όπως ήδη προαναφέρω, η κάθε νόσος, το γήρας, αλλά ακόμα και ο βιολογικός θάνατος, κάθε ασθένεια οποιαδήποτε φύσης ακόμα και μια μικρή στιγμιαία δυσφορία, προέρχονται από αρνητική πληροφόρηση. Είναι μόνον όταν, συγχωνεύοντας τις εξωτερικές νοητικές δομές της συνείδησής μας σ’ ένα απόλυτο σημείο, έτσι αποφεύγοντας κάθε αρνητική πληροφορία, που εισερχόμαστε στο πεδίο ελέγχου όπου μπορούμε να αναπλάσουμε τις δομές ελέγχου στο επίπεδο της πρωταρχικής γνώσης, ώστε να αναγεννήσουμε οτιδήποτε σύμφωνα με την Νόρμα του Ενός Δημιουργού μας. Έτσι, μέσω συνειδητής εσωτερικής αναδόμησης, μετασχηματίζουμε οποιαδήποτε κατάσταση στο πληροφοριακό επίπεδο, δίνοντας την έγκρισή μας εσωτερικά να αναπληρώσουμε τον έλεγχο της συνείδησής μας στο επίπεδο της πρωταρχικής γνώσης.

Επομένως, οι πνευματικές, επιστημονικές, αποδεδειγμένες και πρακτικά εφικτές τεχνολογίες του Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ /GRABOVOI παρέχονται γιά την κατανόηση της δημιουργίας του αιώνιου φυσικού σώματος, μέσω της αναδόμησης της ανθρώπινης συνείδησης στο επίπεδο της Συνείδησης του Θεού. Και όλες οι πληροφορίες είναι προσιτές σε όλους του ανθρώπους, κι ο ίδιος μπορεί να τις χρησιμοποιήσει, αναπλάθωντας και διαμορφώνοντας έτσι την εκπαίδευσή του, ώστε να γίνει ικανός να μεταφέρει ολόκληρη την δομή της Ψυχής του πρακτικά, σαν από τον αόρατο κόσμο στον ορατό.

Και όπως μαθαίνει κανείς μελετώντας την σειρά των 6 σεμιναρίων (μεταξύ πολλών άλλων) του Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ /GRABOVOI, με θέμα ‘Οι Τεχνολογίες της Ψυχής’, ένας άνθρωπος που είναι σε θέση να δημιουργήσει το σώμα του από την Ψυχή, στην ουσία όπως ο Θεός, δεν εξαρτάται από εξωτερικά συστήματα ή εξωτερικές συνθήκες. Δηλαδή, για παράδειγμα, μπορούμε να μάθουμε πως να ελέγχουμε την υγεία του φυσικού μας σώματος με μια μόνο σκέψη, ελέγχοντας το μέλλον του σώματός μας, βασικά και ουσιαστικά από το στοιχείο που είναι άφθαρτο. Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε θέση από την Φύση μας να ελέγχουμε το φυσικό μας σώμα μέσω του Φυσικού Σώματος του Θεού. Με αυτό τον τρόπο ενεργοποιούμε πλήρως την μορφή της αθάνατης φυσικής παρουσίας μας, παραμένοντας άδειοι από κάθε καταστροφική πληροφορία.


Αναφορές και παραπομπές άρθρου:

«ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΝΩΣΕΩΝ», Γ.Π. GRABOVOI©, 1996, ελληνική έκδοση 2014, Self-Publishing. Διαθέσιμο.

«Η Αποκατάσταση του Ανθρώπινου Οργανισμού μέσω της Συγκέντρωσης σε Αριθμούς»,Γ.Π. GRABOVOI©, 1999, αγγλική έκδοση 2011

Βιβλία : https://www.kobo.com/gr/en/search?query=grabovoi&fclanguages=el

Περαιτέρω βιβλιογραφία διαθέσιμη στον ενδιαφερόμενο αναγνώστη.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ GRIGORI GRABOVOI®  Ενημερωτικό Άρθρο -
- Kristen Isis Karayani © 2019
Έγγραφα Εκπροσώπησης GRABOVOΙ® (sub-licenses):
-Υπο-άδεια για την δημοσίευση και μετάφραση έργων, Αριθ.: P482UK
-Υπο-άδεια χρήσης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος για τις Διδασκαλίες του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ με τη συσκευή/μηχάνημα για την ανάπτυξη συγκεντρώσεων PRK-1U, Αριθ.: P18966814
-Υπο-άδεια για την διεξαγωγή σεμιναρίων, Αριθ.: S553UK
- Σύμβαση Γραφείου/Πράκτορας για την Συσκευή/Μηχάνημα PRK-1U, Αριθ.: A295UK
Επίσης, Πιστοποιητικά Λέκτορα για τις Διδασκαλίες του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ: 1) Εισαγωγική Σειρά Μαθημάτων, 2) Εκπαιδευτικό Σύστημα του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ, 3) Σχετικά με την Ψυχή, 4) Δημιουργία του Σώματος από την Ψυχή 5) Επιτάχυνση της Εξέλιξης του Εξωτερικού Κόσμου για διασφάλιση της Αιώνιας Ζωής 6) Οργάνωση της Eυτυχίας
Kristen Isis KarayaniΔίπλωμα Ψυχολογίας, Δίπλωμα Ψυχοθεραπείας, Δίπλωμα Εποπτείας για τα Bοηθητικά Eπαγγέλματα, Δίπλωμα Διευκόλυνσης Ομάδων, Δίπλωμα Μπαχ Ανθοϊάματα, Δίπλωμα Αυστραλιανά Bush Ανθοϊάματα Πρακτική εξάσκηση των παραπάνω μακροχρόνια στην Αγγλία, όπως και συγγραφή 5 μυστικιστικών βιβλίων/εγχειριδίων για ψυχο-πνευματική καλλιέργεια και αφύπνιση.

 •Για περισσότερες πληροφορίες για τον Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ / GRABOVOI®, μπορείτε να επισκεφτείτε τις αφιερωμένες της ιστοσελίδες στο διαδίκτυο: https://eternalspheresofknowledge.com/ Αγγλικά (Ελληνικά, Ισπανικά)

https://www.facebook.com/GrabovoiEternalSpheresOfKnoweldge/ Αγγλικά και άλλες γλώσσες

https://www.facebook.com/GrabovoiEternalSphereOfKnoweldge/ Ελληνική ιστοδελίδα

Στις ιστοσελίδες αυτές παρέχονται πολλές πληροφορίες και περαιτέρω διασυνδέσεις, που συμπεριλαμβάνουν τις Ιστοσελίδες του Grigori Grabovoi®, όπως και του Εκπαιδευτικού του Κέντρου, όπως https://grabovoigp.wordpress.com /http://grigori-grabovoi-education.info/

Επίσης στα Ελληνικά κυκλοφορούν 6 βιβλία του Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ, διαθέσιμα στην πλατφόρμα Κόμπο (Kobo) όπως και σε έντυπα βιβλία διαθέσιμα κατευθείαν από την εκδότη. Για επικοινωνία και παραγγελίες παρακαλώ στείλτε το μήνυμα σας, εδώ: esok@gmx.com

Eternal Spheres of Knowledge Publishinghttps://eternalspheresofknowledge.com/books

Kristen Isis Karayani
Ψυχο-πνευματική Σύμβουλος, Εκπαιδεύτρια, Διευκολύντρια, Εκδότης - Επίσημη εκπρόσωπος των Διδασκαλιών του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ / GrigoriGrabovoi®GRIGORI P. GRABOVOI®

Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ


Read more
Copyright © 2019 Eternal Spheres of Knowledge. All Rights Reserved
/ Email Kristen Isis Karayani: esok@gmx.com