Back to the list

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ GRIGORI GRABOVOI ® -  Ενημερωτικό Άρθρο της Kristen Isis Karayani

GRIGORI P. GRABOVOI®Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ  “Τον τελευταίο καιρό στον κόσμο έχει σημειωθεί μεγάλο ενδιαφέρον για το έργο του Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ/GRABOVOI, ο οποίος ηγείται του «Διεθνούς προγράμματος εξυγίανσης του ανθρώπου».”, όπως αναφέρεται εισαγωγικά στο βιβλίο «Ενοποιημένο Σύστημα Γνώσεων»* του ιδίου (1996), που ήδη κυκλοφορεί σε ελληνική έκδοση (2014).

Ο Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ /GRABOVOI γεννήθηκε στην πρώην Σοβιετική Ένωση, στο Καζακστάν, στις 14 Νοεμβρίου, το 1963. Eίναι ένας αναγνωρισμένος επιστήμονας, μαθηματικός, διορατικός, θεραπευτής, καλλιτέχνης, ακαδημαϊκός σε επτά ακαδημίες του κόσμου, κατέχει έξι διδακτορικά: στην σφαίρα γνώσεων και τεχνολογιών της ανθρώπινης σκέψης, με βαθμούς Διδάκτωρα Τεχνικών Επιστημών, Φυσικής και Μαθηματικών Επιστημών, Πληροφορικής και Διοίκησης, Φιλοσοφίας και Επιστήμης στις Τεχνικές Επιστήμες. Είναι ο δημιουργός της θεωρίας της Σύνθεσης Κυμάτων, όπως επίσης και της Επιστήμης & Διδασκαλιών για την Διάσωση του Εσωτερικού & του Εξωτερικού Κόσμου και την Αρμονική Αιώνια Ανάπτυξη. Κατέχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για εφευρέσεις, όπως “Η Μέθοδος Πρόληψης Καταστροφών και η Συσκευή για την Εφαρμογή της” και “Το Σύστημα Μετάδοσης Πληροφοριών”, πάνω στις οποίες εφεύρε την Συσκευή ΠΡΚ-1U (PRK-1U). Επιπλέον, είναι ο δημιουργός της έκδοσης δύο-τόμων καλλιτεχνικών έργων τέχνης, “Εκδηλώσεις της Αιωνιότητας”, που δημοσιεύτηκαν το 2013.

Θα πρέπει κανείς να διαβάσει το βιογραφικό του με προσοχή πολλές φορές ώστε να αφομοιώσει τα μεγάλα επιτεύγματα αυτού του ανθρώπου. Αναμφισβήτητα, το γεγονός της αναγνώρισής του ειναι πλέον καθιερωμένο στον κόσμο.

Στο προαναφερόμενο βιβλίο του, « Ο ίδιος λέει: “Δεν βλέπω το καθήκον μου μόνο στον τομέα της θεραπείας. Πραγματοποιώ την ανάπλαση (αποκατάσταση) της ύλης ανεξαρτήτως της πρωταρχικής κατάστασης. Αυτό αποδεικνύει τον μη λογικό χαρακτήρα της καταστροφής, δείχνει τις τεχνολογίες σωτηρίας και υλοποιεί τις θεμελιώδεις αρχές της οικολογικής ασφάλειας του κόσμου.”

“Ο Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ αποκαθιστά την ζωή μετά τον βιολογικό θάνατο, θεραπεύει τον καρκίνο 4ου βαθμού και το AIDS 4ου βαθμού, όταν πολλά όργανα είναι επίσης κατεστραμμένα, αυτός, φυσικά, θεραπεύει οποιεσδήποτε ασθένειες. Συνεπώς, ο Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ υλοποιεί την αρχή του μη θανάτου ως μέθοδο αποτροπής μιας παγκόσμιας καταστροφής, η οποία απειλεί ολόκληρο τον κόσμο. Η διενέργεια του κύκλου αποκατάστασης μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως, χωρίς περιορισμό αποστάσεων. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και η εξάλειψη τεχνολογικών καταστροφών, οι οποίες αποκτούν παγκόσμια έκταση, όπως επίσης και η διαχείριση γεγονότων με την εξάλειψη κρίσιμων καταστάσεων.», όπως δηλώνεται στο «Ενοποιημένο Σύστημα Γνώσεων»* του G.P. Grabovoi (1996, ελληνική έκδοση 2014, σελ 3.)

Σύμφωνα με την Τεχνολογία της Συνείδησης, Υγείας και Ανανέωσης του Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ/GRABOVOI, έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι, όλα είναι μια διαδικασία που έχουν μια κατεύθυνση. Ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει. Δηλαδή, μπορεί να σταματήσει οποιαδήποτε διαδικασία ώστε η αλλαγή κατεύθυνσης να είναι ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, δημιουργώντας έτσι μια νέα πραγματικότητα. Για παράδειγμα, μια ασθένεια σταματάει καθώς εμείς έχουμε σταματήσει την διαδικασία της. Την στιγμή εκείνη γίνεται μια μεταμόρφωση. Με άλλα λόγια, η κάθε ασθένεια είναι μια διαδικασία, όπως είναι και το γήρας. Εφόσον εμείς σταματήσουμε τις διαδικασίες αυτές στη σκέψη μας τότε δεν υπάρχουν πιά. Ουσιαστικά, η ίαση έρχεται μέσω της αναμόρφωσης των δομών των πληροφοριών, δηλαδή μέσω της αναδόμησης της συνείδησής μας, έτσι ώστε το σύστημα της σκέψης μας να εφάπτεται με αυτό της Ψυχής - πάνω απ’ όλα, με άλλα λόγια, να είναι το ίδιο σύστημα σκέψης με αυτό του Ενός Θεού και Δημιουργού μας. Συνεπώς, με αυτό τον τρόπο ανακτάται η ελευθερία απο οτιδήποτε που οδηγεί σε αρνητική κατεύθυνση.

Όπως εξηγεί ο Δρ Grabovoi, η ασθένεια δεν είναι μια κατάσταση αλλά μια διαδικασία που προέρχεται απο αρνητικές πληροφορίες. Δηλαδή, η ασθένεια είναι μια εξωτερική πληροφορία. Έτσι δεν εξαρτάται από την παρούσα κατάσταση αλλά από την κατεύθυνση της ανάπτυξης. Συνεπώς, αν θέλουμε να είμαστε υγιείς, τότε πρέπει να αποφεύγουμε όλες τις αρνητικές πληροφορίες. Πρέπει να ασκούμε έλεγχο ώστε καμμία αρνητική πληροφορία να μην περνάει από το ραντάρ της συνείδησής μας. Δηλαδή, στο πληροφοριακό επίπεδο αναμορφώνουμε κάθε αρνητική πληροφορία, μαθαίνοντας να σκεφτόμαστε όπως ο Θεός.

Για να συνεχίσω, σύμφωνα με την Τεχνολογία της Συνείδησης του Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ/GRABOVOI, στην ουσία, τα πάντα υπάρχουν με βάση την δομή της συνείδησης. Η δημιουργία της πραγματικότητας κάθε ανθρώπου είναι έργο της συνείδησής του. Έτσι, όλα είναι σχετικά με την δομή της συνείδησής μας και η συνείδηση είναι μια δομή που ενώνει την πνευματική και την φυσική ύλη. Πιο συγκεκριμένα, η συνείδηση είναι μια δομή που επιτρέπει στην Ψυχή να ελέγχει το φυσικό σώμα, όπως εξηγεί καθαρά ο Δρ GRABOVOI στα σεμινάρια του ‘Για την Ψυχή’ και τις ‘Τεχνολογίες της Ψυχής’. Έτσι καθώς η κάθε ασθένεια είναι μια πληροφοριακή δομή που ξεκινάει μέσα από την συνείδησή μας, γι’ αυτό είναι δυνατό να την θεραπεύσουμε από μέσα.

Στο βιβλίο του Δρ GRABOVOI «Ενοποιημένο Σύστημα Γνώσεων»* (1996, σελ.8), συστήνει :“Ειναι απλούστερο να μάθετε να σκέπτεστε ταχύτερα, συγκριτικά με την εξέλιξη της πληροφορίας που συνοδεύει την ασθένεια”, όπως και αναφέρει ότι: “Η παρακολούθηση [ελέγχου] είναι ήδη η λύση του προβλήματος” (1996, σελ.19). Και όπως αναφέρει: “Διδάσκω τα πάντα μόνο από την άποψη της αντίληψης της συνείδησης”, προωθώντας ταυτόχρονα την σωστή, υγιή και γρήγορη σκέψη προς την θετική κατεύθυνση, εξετάζοντας τους τομείς ελέγχου των σκέψεων και αναδόμησης της συνείδησης μέσω της Ψυχής και προσφέροντας έτσι την αιώνια σφαίρα γνώσης στην αντίληψη του ανθρώπου για την διάσωση του κόσμου και την αρμονική ανάπτυξη, καθώς επίσης και την αθανασία του φυσικού σώματος. Και σύμφωνα με τις Διδασκαλίες του Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ /GRABOVOI η αθανασία του σώματος είναι δυνατή, διότι το φυσικό μας σώμα είναι πάντα μια δημιουργία της Ψυχής και η Ανθρώπινη Ψυχή είναι στο επίπεδο του Θεού. Ουσιαστικά, είναι η δομή της Ψυχής αυτό που προστατεύει το ανθρώπινο σώμα, καθώς μέσα Της υπάρχουν όλες οι πληροφορίες του Κόσμου.

Έτσι, μελετώντας το έργο του σε βάθος γίνεται λοιπόν σταθερά φανερό ότι, η Συνείδηση του Ανθρώπου θεωρείται στοιχειώδης συνεργάτης σε όλες τις διαδικασίες του Κόσμου καθώς περιλαμβάνει την Συνείδηση του Δημιουργού. Έτσι, αναμφισβήτητα, η μεταβολή της συνείδησης ενός ανθρώπου επηρεάζει σημαντικά και την συλλογική συνείδηση όλων. Και όπως έχει αποδείξει επιστημονικά, ο περίφημος αλχημιστής, Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ, με την αλλαγή της σκέψης ο άνθρωπος μπορεί να μετατρέψει τις πληροφορίες σε όλα τα πληροφοριακά αντικείμενα και συστήματα της πραγματικότητας, αλλάζοντας οποιοδήποτε περιστατικό ευνοϊκά.

Για να συνεχίσω, η Διδαχή του Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ, είναι ανθρωπιστική, εμπειρική, επιστημονικά επιβεβαιωμένη, προορατική και πνευματική, βρίσκοντας άμεση πρακτική στην καθημερινή ζωή. Όπως αναφέρει στο προαναφερόμενο βιβλίο του* : “Με τα αποτελέσματα της εμπειρίας μου απέδειξα την δυνατότητα της πλήρους αποκατάστασης της κατεστραμμένης ύλης.” (σελ.9). Επίσης στο εξαίρετο βιβλίο του με τίτλο: «Η Ανάσταση των Ανθρώπων και Η Αιώνια Ζωή Από Τώρα Είναι Η Πραγματικότητα Μας!» (ένα βιβλίο-τόμος 530+ σελίδων) παρέχει αφθονία πληροφοριών σχετικά, με λεπτομέρεια και ακρίβεια.

Επιπρόσθετα, στο ίδιο προαναφερόμενο βιβλίο* γράφει (σελ.4) :“…προσφέρω γνώσεις στο επίπεδο της επίγνωσης του πνεύματος”, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην πνευματική δόνηση, την αφύπνιση της συνείδησης και την ανύψωση σε μια ανώτερη συνείδηση. Σε τελευταία ανάλυση, είναι η συγχώνευση της συνείδησης του ανθρώπου με αυτήν του Δημιουργού που παρέχει την δυνατότητα να επιτευχθούν ευνοϊκές λύσεις και θετικά αποτελέσματα σε κάθε στόχο που ανταποκρίνεται στο θέλημα του Θεού. Με αυτό τον τρόπο γίνεται δυνατόν να αποτραπεί οποιαδήποτε μορφή καταστροφών, ενθαρρύνοντας την άμεση ανάκαμψη και αρμονία σε κάθε επίπεδο, μέσα από την εξελισσόμενη συνείδηση στο σύστημα της σκέψης του Θεού.

Εδώ χρειάζεται να σημειωθεί επιπλέον ότι ο Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ, και στα βιβλία του και στους ιστοτόπους του, παρέχει συστηματικά, επικυρωμένες αποδείξεις με επίσημα έγγραφα, λεπτομερώς, ελευθέρως δημοσιευμένα για τον ενδιαφερόμενο μελετητή.

Για παράδειγμα, η βάση απόδειξης με 100% αξιοπιστία όλων των προβλέψεων και διαγνώσεών του σχετικά με την τεχνική κατάσταση αεροσκαφών για την ασφάλεια πτήσεων, παρουσιάζονται στο βιβλίο του «Πρακτική Eλέγχου. Ο Τρόπος της Σωτηρίας.» (Τομος 1)

Περαιτέρω, σχετικά με τις πρακτικές μεθόδους του, ο Δρ Grabovoi έχει δημοσιεύσει πάρα πολλά σημαντικά βιβλία και σεμινάρια. Για παράδειγμα, «Οι Μέθοδοι Συγκέντρωσης για κάθε μέρα», «Η Αποκατάσταση της Ύλης του Ανθρώπινου Όντος με την Συγκέντρωση σε Αριθμητική Σειρά» (2 βιβλία), «Αριθμητικές Ακολουθίες για την Ψυχολογική Κανονικοποίηση» (2 βιβλία), «Η Αποκατάσταση του Ανθρώπινου Οργανισμού μέσω της Συγκέντρωσης σε Αριθμούς», όπου προσφέρει χιλιάδες αριθμητικές σειρές για κάθε ασθένεια και κατάσταση. Δηλαδή, παρέχει ποικίλες βοηθητικές μεθόδους πρακτικής και μία από αυτές, που μαγνητίζει το ενδιαφέρον του κόσμου όλο και περισσότερο, περιλαμβάνει την χρήση αριθμών, αριθμητικών σειρών. Πιό συγκεκριμένα, οι αριθμοί είναι μια συχνότητα. Έτσι, οι αριθμητικές ακολουθίες απαρτίζουν σαν ένα σχέδιο/συνδυασμό συχνοτήτων που επηρεάζουν την συνείδησή μας.

Με άλλα λόγια, οι Αριθμοί μας υποστηρίζουν να αναδομήσουμε την Συνείδησή μας.

Για παράδειγμα, οι αριθμοί είναι μια μέθοδος ελέγχου της υγείας για οποιαδήποτε ασθένεια. Όπως για παράδειγμα είναι η σειρά αριθμών: 514832185 που με την επαναληψιμότητα αναμορφώνει την δομή της Ακμής δέρματος (Acne Vulgaris) προκαλώντας την επιστροφή της δόνησης της κανονικής λειτουργίας και υγείας στο δέρμα του φυσικού σώματος.

Γι’ αυτό τον λόγο, ο Δρ Grabovoi παρέχει αμέτρητες αριθμητικές ακολουθίες, που σχετίζονται άμεσα, για παράδειγμα, με όλα τα μέρη του ανθρώπινου σώματος, κάθε πιθανή νόσο, όπως και την ψυχολογία του ανθρώπου, με σκοπό την αναγέννηση της υγείας σε όλα τα επίπεδα.Όπως εξηγεί κι ο ίδιος στα βιβλία του, κάθε αριθμός δονείται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα. Κάθε αριθμός έχει μια πνευματική, ενεργητική δομή κραδασμών. Έτσι η κάθε σειρά αριθμών έχει τις δικές της δομές συσχετισμού κραδασμών, ανάλογα με τον τομέα που συσχετίζονται. Συνεπώς, επικεντρώνοντας την προσοχή μας στους αριθμούς, οι δονήσεις τους ενεργοποιούν τους ανάλογους τομείς, θεραπεύοντας έτσι την ασθένεια κι επιστρέφοντας στον Κανόνα του Δημιουργού (ή στη “Νόρμα”, όρος που συνηθίζεται στα κείμενα του Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ). Δηλαδή, οι αριθμοί παρέχουν αυτή την επιστροφή στην υγεία, στην κανονικότητα (στη Νόρμα), κραδασμικά.

Πιο συγκεκριμένα, με τους αριθμούς, ο άνθρωπος συγχρονίζει την συχνότητά του με εκείνη την κατάσταση της συνείδησης που εμπεριέχει την Νόρμα (την κανονική θέση του Δημιουργού). Είναι σημαντικό, όπως καθοδηγεί ο Δρ Grabovoi, όταν κανείς συγκεντρώνεται στους αριθμούς, να έχει επίγνωση του εαυτού του συνειδητά, να νιώθει τον οργανισμό του και να τον βλέπει νοητικά, εντελώς υγιή. Και όπως υπενθυμίζει στα κείμενά του ‘Για την Ψυχή’, το συναίσθημα της χαράς είναι πάντα απαραίτητο για την ίαση και η πιό υψηλή ενέργεια, δονητικά, είναι η αγάπη.Δηλαδή, η αντίληψή μας πρέπει να βρίσκεται στο επίπεδο της Νόρμας, εκεί που δεν υπάρχει κανένα σύστημα καταστροφής, προσωπικά και παγκόσμια. Με άλλα λόγια, μπροστά μας ήδη πρέπει να βλέπουμε την κατάστασή μας έτσι ώστε όλα να είναι στο επίπεδο του Κανόνα του Δημιουργού, αναμορφώντας κάθε δομή διαμάχης οποιωνδήποτε ιδεών και γεγονότων. Με αυτό τον τρόπο απομακρύνουμε την πληροφοριακή δομή της ασθένειας από τον εαυτό μας, συγχρόνως κι από την συλλογική συνείδηση (πάνω απ’ όλα) όπως είμαστε μέρος της.

Έτσι, επαναλαμβάνοντας τις αριθμητικές σειρές, για παράδειγμα, συχνά, με δημιουργικούς τρόπους, συγκεντρωμένοι, τα σήματα που επηρεάζουν το φυσικό σώμα θετικά, έχουν μεγαλύτερη επίδραση. Κάθε διάρκεια συγκέντρωσης με αριθμούς δημιουργεί ανάλογα διαφορετικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, στην συγκέντρωση πρέπει κανείς να εμπιστεύεται την διαίσθησή του, ώστε να δημιουργεί την σωστή ένταση με την συχνότητα χρήσης της κάθε αριθμητικής σειράς για την κάθε θεραπεία.

Απλά παραδείγματα σταθερής πρακτικής που βρίσκω οτι με έχουν υποστηρίξει συγκεκριμένα στην ζωή μου, είναι η χρήση της αριθμητικής σειράς του Δρ Grabovoi για την Εναρμόνιση του Παρόντος (δηλαδή, αρμονία στο παρόν ό,τι και να συμβαίνει), που είναι 71042 , όπως επίσης και η αριθμητική σειρά 71931 η οποία προσφέρει Προστασία από κάθε αρνητική πληροφορία, δηλαδή όταν κάτι είναι δυσαρμονικό επαναφέρεται στην αρμονία. Επεξηγηματικά, βρίσκω εμπειρικά ότι η συχνή επανάληψη αυτών του αριθμών, οποιαδήποτε ώρα, υποστηρίζουν την αναδόμηση της συνείδησης στο επίπεδο της Νόρμας όπου όλα είναι αρμονικά και δεν υπάρχει κανένα σύστημα καταστροφής. Ως αποτέλεσμα, η συνείδησή μας εξασκείται να μην ανακατεύεται με σκέψεις που παρεμποδίζουν την αρμονία, πράγμα που είναι μια εκπαίδευση, εξασκώντας μια νέα σχετικά εύκολη μορφή ελέγχου συνειδητά στην καθημερινη μας ζωή.

Και όπως μαθαίνουμε από τον σπουδαίο επιστήμονα και αλχημιστή, Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ, όπως ήδη προαναφέρω, η κάθε νόσος, το γήρας, αλλά ακόμα και ο βιολογικός θάνατος, κάθε ασθένεια οποιαδήποτε φύσης ακόμα και μια μικρή στιγμιαία δυσφορία, προέρχονται από αρνητική πληροφόρηση. Είναι μόνον όταν, συγχωνεύοντας τις εξωτερικές νοητικές δομές της συνείδησής μας σ’ ένα απόλυτο σημείο, έτσι αποφεύγοντας κάθε αρνητική πληροφορία, που εισερχόμαστε στο πεδίο ελέγχου όπου μπορούμε να αναπλάσουμε τις δομές ελέγχου στο επίπεδο της πρωταρχικής γνώσης, ώστε να αναγεννήσουμε οτιδήποτε σύμφωνα με την Νόρμα του Ενός Δημιουργού μας. Έτσι, μέσω συνειδητής εσωτερικής αναδόμησης, μετασχηματίζουμε οποιαδήποτε κατάσταση στο πληροφοριακό επίπεδο, δίνοντας την έγκρισή μας εσωτερικά να αναπληρώσουμε τον έλεγχο της συνείδησής μας στο επίπεδο της πρωταρχικής γνώσης.

Επομένως, οι πνευματικές, επιστημονικές, αποδεδειγμένες και πρακτικά εφικτές τεχνολογίες του Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ /GRABOVOI παρέχονται γιά την κατανόηση της δημιουργίας του αιώνιου φυσικού σώματος, μέσω της αναδόμησης της ανθρώπινης συνείδησης στο επίπεδο της Συνείδησης του Θεού. Και όλες οι πληροφορίες είναι προσιτές σε όλους του ανθρώπους, κι ο ίδιος μπορεί να τις χρησιμοποιήσει, αναπλάθωντας και διαμορφώνοντας έτσι την εκπαίδευσή του, ώστε να γίνει ικανός να μεταφέρει ολόκληρη την δομή της Ψυχής του πρακτικά, σαν από τον αόρατο κόσμο στον ορατό.

Και όπως μαθαίνει κανείς μελετώντας την σειρά των 6 σεμιναρίων (μεταξύ πολλών άλλων) του Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ /GRABOVOI, με θέμα ‘Οι Τεχνολογίες της Ψυχής’, ένας άνθρωπος που είναι σε θέση να δημιουργήσει το σώμα του από την Ψυχή, στην ουσία όπως ο Θεός, δεν εξαρτάται από εξωτερικά συστήματα ή εξωτερικές συνθήκες. Δηλαδή, για παράδειγμα, μπορούμε να μάθουμε πως να ελέγχουμε την υγεία του φυσικού μας σώματος με μια μόνο σκέψη, ελέγχοντας το μέλλον του σώματός μας, βασικά και ουσιαστικά από το στοιχείο που είναι άφθαρτο. Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε θέση από την Φύση μας να ελέγχουμε το φυσικό μας σώμα μέσω του Φυσικού Σώματος του Θεού. Με αυτό τον τρόπο ενεργοποιούμε πλήρως την μορφή της αθάνατης φυσικής παρουσίας μας, παραμένοντας άδειοι από κάθε καταστροφική πληροφορία.


Αναφορές και παραπομπές άρθρου:

«ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΝΩΣΕΩΝ», Γ.Π. GRABOVOI©, 1996, ελληνική έκδοση 2014, Self-Publishing. Διαθέσιμο.

«Η Αποκατάσταση του Ανθρώπινου Οργανισμού μέσω της Συγκέντρωσης σε Αριθμούς»,Γ.Π. GRABOVOI©, 1999, αγγλική έκδοση 2011

Βιβλία : https://www.kobo.com/gr/en/search?query=grabovoi&fclanguages=el

Περαιτέρω βιβλιογραφία διαθέσιμη στον ενδιαφερόμενο αναγνώστη.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ GRIGORI GRABOVOI®  Ενημερωτικό Άρθρο -
- Kristen Isis Karayani © 2019
Έγγραφα Εκπροσώπησης GRABOVOΙ® (sub-licenses):
-Υπο-άδεια για την δημοσίευση και μετάφραση έργων, Αριθ.: P482UK
-Υπο-άδεια χρήσης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος για τις Διδασκαλίες του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ με τη συσκευή/μηχάνημα για την ανάπτυξη συγκεντρώσεων PRK-1U, Αριθ.: P18966814
-Υπο-άδεια για την διεξαγωγή σεμιναρίων, Αριθ.: S553UK
- Σύμβαση Γραφείου/Πράκτορας για την Συσκευή/Μηχάνημα PRK-1U, Αριθ.: A295UK
Επίσης, Πιστοποιητικά Λέκτορα για τις Διδασκαλίες του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ: 1) Εισαγωγική Σειρά Μαθημάτων, 2) Εκπαιδευτικό Σύστημα του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ, 3) Σχετικά με την Ψυχή, 4) Δημιουργία του Σώματος από την Ψυχή 5) Επιτάχυνση της Εξέλιξης του Εξωτερικού Κόσμου για διασφάλιση της Αιώνιας Ζωής 6) Οργάνωση της Eυτυχίας
Kristen Isis KarayaniΔίπλωμα Ψυχολογίας, Δίπλωμα Ψυχοθεραπείας, Δίπλωμα Εποπτείας για τα Bοηθητικά Eπαγγέλματα, Δίπλωμα Διευκόλυνσης Ομάδων, Δίπλωμα Μπαχ Ανθοϊάματα, Δίπλωμα Αυστραλιανά Bush Ανθοϊάματα Πρακτική εξάσκηση των παραπάνω μακροχρόνια στην Αγγλία, όπως και συγγραφή 5 μυστικιστικών βιβλίων/εγχειριδίων για ψυχο-πνευματική καλλιέργεια και αφύπνιση.

 •Για περισσότερες πληροφορίες για τον Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ / GRABOVOI®, μπορείτε να επισκεφτείτε τις αφιερωμένες της ιστοσελίδες στο διαδίκτυο: https://eternalspheresofknowledge.com/ Αγγλικά (Ελληνικά, Ισπανικά)

https://www.facebook.com/GrabovoiEternalSpheresOfKnoweldge/ Αγγλικά και άλλες γλώσσες

https://www.facebook.com/GrabovoiEternalSphereOfKnoweldge/ Ελληνική ιστοδελίδα

Στις ιστοσελίδες αυτές παρέχονται πολλές πληροφορίες και περαιτέρω διασυνδέσεις, που συμπεριλαμβάνουν τις Ιστοσελίδες του Grigori Grabovoi®, όπως και του Εκπαιδευτικού του Κέντρου, όπως https://grabovoigp.wordpress.com /http://grigori-grabovoi-education.info/

Επίσης στα Ελληνικά κυκλοφορούν 6 βιβλία του Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ, διαθέσιμα στην πλατφόρμα Κόμπο (Kobo) όπως και σε έντυπα βιβλία διαθέσιμα κατευθείαν από την εκδότη. Για επικοινωνία και παραγγελίες παρακαλώ στείλτε το μήνυμα σας, εδώ: esok@gmx.com

Eternal Spheres of Knowledge Publishinghttps://eternalspheresofknowledge.com/books

Kristen Isis Karayani
Ψυχο-πνευματική Σύμβουλος, Εκπαιδεύτρια, Διευκολύντρια, Εκδότης - Επίσημη εκπρόσωπος των Διδασκαλιών του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ / GrigoriGrabovoi®GRIGORI P. GRABOVOI®

Γκριγκόρι Πετρόβιτς Γκράμποβοϊ


Copyright © 2019 Eternal Spheres of Knowledge. All Rights Reserved
/ Email Kristen Isis Karayani: esok@mail.com