Back to the list

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ GRIGORI GRABOVOI - Ένα άρθρο της Kristen Isis Karayani, 30.12.2019 (Μετάφραση Αγγλικού κειμένου, 24.1.2022)

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, ο Grigori GRABOVOI προσφέρει μια ποικιλία από χρήσιμες, απλές μεθόδους προς εξάσκηση, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης αριθμών, με τη μορφή ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ.

Όπως το καταλαβαίνω, οι αριθμοί είναι μια συχνότητα. Έτσι λοιπόν, κάθε ακολουθία αριθμών μπορεί να γίνει αντιληπτή ως ένα σχέδιο συχνότητας με μοτίβο. Με άλλα λόγια, είναι μια διάταξη αριθμών που δημιουργούν ένα συγκεκριμένο σχέδιο ενέργειας που επηρεάζει τη συνείδησή μας. Με αυτόν τον τρόπο οι αριθμοί μάς βοηθούν να αναδομήσουμε τη συνείδησή μας.

Σύμφωνα με τον Grigori Grabovoi, η χρήση αριθμητικών σειρών είναι μια μέθοδος ελέγχου της υγείας για οποιαδήποτε ασθένεια ή/και οποιαδήποτε κατάσταση στη ζωή. Ο ίδιος παρέχει μια πληθώρα αριθμητικών σειρών που σχετίζονται άμεσα με όλα τα μέρη του ανθρώπινου σώματος, κάθε πιθανή ασθένεια, καθώς και την ανθρώπινη ψυχολογία, με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας, καθώς επίσης και την ομαλοποίηση ή εναρμόνιση οποιουδήποτε γεγονότος, και άλλα πολλά.

Όπως εξηγεί σε πολλά βιβλία του και στις ιστοσελίδες του, οι αριθμοί είναι μια μέθοδος ελέγχου της δόνησης της δομής μας και κάθε σειρά αριθμών έχει τη δική της δομική σύνδεση με τη δόνηση. Έτσι, εστιάζοντας σε αυτές (δηλ. τις αριθμητικές σειρές), η δόνησή τους ενεργοποιεί τις σχετικές περιοχές, θεραπεύοντας την ασθένεια ή το επικείμενο ζήτημα κι επιστρέφοντας στη Νόρμα - που είναι το πρότυπο ή ο κανόνας του Δημιουργού.

Με άλλα λόγια, οι αριθμοί του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ παρέχουν αυτή την επιστροφή στην υγεία μέσω της δόνησής τους. Ένα απλό προσωπικό παράδειγμα εξάσκησης όπου έχω βιώσει γρήγορα αποτελέσματα είναι η επανάληψη της αριθμητικής σειράς του Γκριγκόρι Γκράμποβοϊ για τον «έλεγχο προς το πρότυπο της αιώνιας ανάπτυξης». Αυτή είναι: 91688 [που εμφανίζεται στη σελίδα 4, στο βιβλίο "Αριθμοί για Επιτυχημένες Επιχειρήσεις" του Grigori Grabovoi, 2004 ]. Για να εξηγήσω περαιτέρω, η συχνή επανάληψη αυτού του αριθμού διευκολύνει την επανασύνδεση της Συνείδησης του ανθρώπου στο επίπεδο του πρότυπου της αιώνιας ανάπτυξης όπου όλα είναι αρμονικά, οδηγώντας τον πέρα από κάθε αντίσταση και πίσω στη αρμονική ροή.

Έτσι λοιπόν, ως χαρούμενο αποτέλεσμα, όταν εγώ έχω χρησιμοποιήσει αυτή την αριθμητική σειρά και την έχω εξασκήσει επανειλημμένα, είναι σαν να μου υπενθυμίζεται γρήγορα στη συνείδησή μου να αποφεύγω την ανάμειξη με οποιαδήποτε σκέψεις που σαμποτάρουν την αιώνια ανάπτυξή μου, εξαλείφοντας έτσι κάθε αίσθηση εσωτερικής αντίστασης.

Ίσως το αρχικό ενδιαφέρον μου για την καθημερινή αριθμολογία χρόνια πριν, και μετά, αργότερα η πνευματική μου Eκπαίδευση, με είχε ήδη μάθει να βλέπω και να σχετίζω τους αριθμούς ως πνευματικές οντότητες μεγάλης ευφυίας, δημιουργώντας ένα ακριβές μοτίβο συχνότητας και γεωμετρίας, όχι μόνο γύρω μου αλλά και στα γεγονότα της ζωής μου και την σύνδεσή τους, κάνοντας δηλαδή αυτόματα άμεσες συνδέσεις. Αυτό ακριβώς, σαν να είχε διαμορφώσει μια καθιερωμένη γλώσσα για μένα, με τα χρόνια, εξελιχτικά, δίνοντάς μου πρόσβαση και άμεση σύνδεση προς ανώτερες επικοινωνίες.

Δεν είναι περίεργο, συνειδητοποίησα ότι ολόκληρος ο Κόσμος βρίσκει ισορροπία και αρμονία μέσω της μυστικιστικής χρήσης των αριθμών. Στην πραγματικότητα μπορεί κανείς να βρει την απόδειξη αυτού (οι αριθμοί και ο συμβολισμός τους), για παράδειγμα, στο I Ching (800 π.Χ.). Τα πάντα είναι κωδικοποιημένα σε αριθμούς. Είναι σημαντικό για μένα, ότι οι Διδασκαλίες του Grigori Grabovoi όχι μόνο επιβεβαίωσαν την προϋπάρχουσα εμπειρία και εκπαίδευσή μου, αλλά έχουν προσθέσει σε αυτήν θησαυρούς της πιο προηγμένης γνώσης!

Για να συνεχίσω, η συνειδητή άσκηση μιας νέας μορφής ελέγχου είναι μια διαρκής εκπαίδευση. Πιο συγκεκριμένα, με αυτή (91688) ή οποιαδήποτε άλλη αριθμητική σειρά του Grigori Grabovoi, είναι σαν να συγχρονίζει κανείς συνειδητά τη δική του συχνότητα με τη συχνότητα της κατάστασης της Συνείδησης της αρχικής θέσης του Θεού, του Δημιουργού, μέσω της Ψυχής του. Επιπλέον, σε αυτή τη διαδικασία είναι σημαντικό, όπως προτείνει ο Grigori Grabovoi, όταν κάποιος επικεντρώνεται στους αριθμούς, να έχει επίγνωση του εαυτού του συνειδητά, να αισθάνεται το σώμα του και να βλέπει τον εαυτό του διανοητικά, απόλυτα υγιή και αρμονικό, σταθεροποιώντας την αντίληψή του στο επίπεδο του κανόνα. Έτσι, επαναλαμβάνοντας συχνά τις αριθμητικές σειρές με δημιουργικούς τρόπους, τα σήματα που επηρεάζουν θετικά το φυσικό σας σώμα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο. Φυσικά, κάθε συγκέντρωση με ακολουθίες αριθμών δημιουργεί διαφορετικά αποτελέσματα.

Επομένως, είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας όσον αφορά τη συχνότητα χρήσης κάθε επιλεγμένης σειράς αριθμών με την οποία εργάζεστε, φροντίζοντας να δημιουργείτε τη σωστή ένταση στη δόνηση για καλύτερα αποτελέσματα. Είναι καλή πρακτική να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μια αριθμητική ακολουθία που σας ελκύει και να παρατηρήσετε πώς ανταποκρίνεται το σώμα σας. Οποιαδήποτε σειρά αριθμών, μπορείτε να απομνημονεύσετε, να οπτικοποιήσετε, να κοιτάξετε, να διαβάσετε υποφωνητικά ψηφίο προς ψηφίο, να ψάλλετε ή, όπως λέει ο Grigori Grabovoi, για παράδειγμα, στο βιβλίο του "Αριθμητικές Σειρές για την Ψυχολογική Κανονικοποίηση ", 2003 (Βιβλίο 1, σελίδα 4 ) : '...μπορείτε να διαβάσετε, να προφέρετε νοερά ή να ψυθιρίσετε νοερά με τέτοιο τρόπο ώστε να αντιλαμβάνεστε τον ήχο της μελωδίας σε κάποια απόσταση από το φυσικό σας σώμα.' Μπορείτε επίσης να γράψετε τις αριθμητικές σειρές σε ένα κομμάτι χαρτί για να τις έχετε μαζί σας ή να τις τοποθετήσετε κάτω από το μαξιλάρι σας, να τις γράψετε στο σώμα σας, να τις κολλήσετε στον υπολογιστή σας κλπ., η λίστα είναι ατελείωτη. Να είσαστε δημιουργικοί!

Επιπλέον, να θυμάστε ότι στη σειρά αριθμών, όταν προκύπτει, χρειάζεται να κάνετε πάντα μικρές παύσεις στα σημεία των κενών όπου εμφανίζονται, δηλαδή παρόμοια με όταν προσέχετε τα κενά μεταξύ των λέξεων σε μια πρόταση, όπως λέει ο Grigori Grabovoi. Επίσης, το χρονικό διάστημα που θα επικεντρωθείτε σε κάθε σειρά αριθμών εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε.

Φυσικά, οι σειρές αριθμών δεν είναι η μόνη μέθοδος των Τεχνολογιών του Grigori Grabovoi. Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι, έλεγχοι και συγκεντρώσεις στις Διδασκαλίες του και συχνά συνιστάται να ξεκινάει κανείς με τις Ημερήσιες Συγκεντρώσεις. Αυτές είναι οι ασκήσεις που παρέχει ο Grigori Grabovoi για κάθε μέρα του μήνα. Εν συντομία να αναφέρω ότι, αυτές οι Συγκεντρώσεις έχουν τρία μέρη από τα οποία το ένα περιλαμβάνει σειρές αριθμών. Ένα άλλο είναι για τον κόσμο και ένα είναι για την προσωπική ζωή. Κάνοντας αυτές τις ημερήσιες συγκεντρώσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, κάθε μέρα, και επαναλαμβάνοντας τις κάθε μήνα, ανοίγουν και διευρύνουν τη Συνείδησή σας. Με τον καιρό γίνονται όλο και πιο κατανοητά.

Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, μερικές φορές, ο κόσμος πιστεύει ότι μια σειρά αριθμών προέρχεται από τον Grigori Grabovoi. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι πολλοί αριθμοί κυκλοφορούν στο διαδίκτυο χωρίς αναφορά, κάτι που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους ανθρώπους ως προς την προέλευση τους. Έτσι, εάν επιθυμείτε να εξασκήσετε τις μεθόδους του Grigori Grabovoi, καλό είναι πάντα να χρησιμοποιείτε τις ακολουθίες αριθμών που βρίσκετε ήδη με αναφορές στα βιβλία του ή να φροντίζετε να τις ελέγχετε μόνοι σας.


Βιβλιογραφικές αναφορές:

1. « Αριθμοί για Επιτυχημένες Επιχειρήσεις» του Grigori Grabovoi 2004

2. «Αριθμητικές Σειρές για την Ψυχολογική Κανονικοποίηση» του Grigori Grabovoi, 2003 (Βιβλίο 1)

3. «Η Ανάσταση των Ανθρώπων και η Αιώνια Ζωή Από Τώρα και στο Εξής Είναι η Πραγματικότητά Μας!» του Grigori Grabovoi, 2001

4. «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ» του Grigori Grabovoi, 1999 
Copyright © 2019 Eternal Spheres of Knowledge. All Rights Reserved
/ Email Kristen Isis Karayani: esok@mail.com